Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 19

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52

Де каталізувати одну zafira A!

Привіт всім, відкриваю цю тему, щоб знати, якщо ? можете видалити другий лямбда, що після каталізатора. Я ? сказали, що видалити то і EGR потрібно видалити параметри autoadattativi ебу, і у випадку незвичайних умов навколишнього середовища, типу снігу чи задушливої спеки машина не може мати гарну віддачу, так як потім 1.6 cng буде прямо протилежним. Тепер сумніви мене виникає спонтанно.... Якщо друга лямбда контролює ефективність каталізатора не повинно впливати-й? час на вихід... я Помиляюся? Карбюризация не коригується від першої лямбды? Може бути іп? ймовірно, для рециркуляції відпрацьованих газів, але не для контролю каталізатора! Хтось пу? дати мені пояснення? Спасибі!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    ви точно другий датчик контролює ефективність каталізатора і реалізує стратегію smagrimento у разі необхідності (каталізатор занадто забиті) elimazine не тягне за собою жодних змін на карбонізації, тим менше egr потім продовжити видалення без будь-яких проблем, замість того, я не згоден на eliminzazione перший зонд, той фактично контролює навуглерожування і проводять виправлення, виконайте в stekiometroco таблиці
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Насправді я не хочу видаляти першу лямбду, але другий! Ок, тепер що мені робити? Що прилади та інструменти порадите? Дякую за оперативну відповідь!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Що типу ecu збирає машини?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Мммм... Контроль!

Тоді на заводській табличці блоку керування c'? написав:
    Delphi Delco DRYB. Виявляється?
    Востаннє редагувалось leandro89; 18-01-2014 до 19:49

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    282
    Привіт
    Ви, ecu бензину, 1.6cc 16v 100cv.
    У іду триває видалити другу лямбду.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Якийсь прямо! Ви пу? робити? Я б вирішив видалити, щоб видалити каталізатор... Варто спадщини і температури вихлопних газів від метану дають мало часу! Хтось взяв? зробив? Який результат?

Що значить я бачу триває? Ви можете зробити чи ні?
    Востаннє редагувалось leandro89; до 21-01-2014 21:01

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di baraldino
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    Які помилки ви від p0420?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    52
    Тепер DTC не пам'ятаю... знаю тільки, що перш ніж розбирати (я роблю спинкою) другий датчик я працював шкала і індикатор на панелі горить. Тепер я купив датчик новий, але я хочу позбутися від каталізатора, перш ніж обдури мене інший датчик, і, відповідно, видалити каталізатор з колекторів 4/2/1. l EGR вже видалений механічно, не вистачає тільки датчика.

Сьогодні у мене з'явилися нові колектори 4-2-1, я хотів би знати, якщо у вас були новини для мене, що стосуються можливості? перешкоджає контролю з боку блоку управління двигуном, на другий зонд, що після каталізатора. ви знаєте, мені, якщо і, як ви можете? робити? Я ще раз дякую вам заздалегідь.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 11-03-2014 до 09:17

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Я okella в темі.

Я хотів би знати я, в чому ? краще рішення-зробити на лямбду.
    Пояснюю, мій досвід: На велосипеді (KTM) у мене відключено, чому? на думку багатьох користувачів форуму носив багато vataggi, тобто,
    Тільки ефект ON/OFF, а потім linearizzava, витрата палива були скорочені, так? disabilitandola параметра ви settava 1 cio? еквівалент
    норм Євро-3 1=14,70AFR то відносини стехиометрической був худий, потім ходив і відображена мотоцикл із додатковий модуль (Power commander)
    і settarglielo за своїм бажанням, якщо, звичайно, ви хочете змінити відносини стехиометрической (AFR). Проти, в екстремальних умовах: Високі та екстремально низьких висотах і при дуже високих або дуже холодні
    двигун, як вже говорилося раніше, може працювати погано.
    Так питання ? це: для двигунів з Лямбда тільки призведе звичайні переваги? Ви б у звичайній манері?
    А у Авто з 2 лямбда-зонда мови змінюється?

Величезне Спасибі!!!

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •