Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Обговорення: Початок для неофіта

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Чесно кажучи я не працював на жодній з цих 2 МАШИНИ, тому я не можу дати ради, що купити? у будь-якому випадку зверніться до адміністраторів форуму, які будуть направляти вас і, особливо, продукти перевірені й не ciofeche !

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    58
    Коли ти накажеш є Mpps вам буде? написав міні-cd з soft .Після установки і видалити будь-антивірус , анти-спам і різне sar? abbasta інтуїтивно, що робити.
    Версія, що і я ? 12 .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    як сказав nox доручено адміністраторам, вони будуть в змозі сказати, що краще. І вже якщо я можу дозволити собі ви ridico, що якщо ви не перепризначений ніколи машини перед вивчає і тільки після того, як зрозумів, починає робити щось з електронікою з машини не грає. Я вам consigljo читати старі повідомлення форуму, і поступово розумієш механізм, то, якщо ви не ясно, можливо, щось питаєш. Після навчання ви отримуєте файл ori вашого автомобіля і почав робити якісь випробування і, можливо, місця, щоб бачити, чи ви зрозуміли чи ні.
    Мій тільки рада, але для мене і це-правильний шлях у цій області не можуть спалити етапи.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Привіт всім, х, на даний момент немає чіпати edc17 їх ризики, дійсно шкода...я думаю, ke ніхто з двох їзди від вас mensionate вони...я вам рекомендую mpps x, стоїть навіть менше, і працює добре, використовую також я разом з galletto.Spero бути корисним

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Болга
    Лукка
    Повідомлення
    215
    Дякую всім за відповіді.

Звичайно, я, задаючи питання, просто, щоб зрозуміти, і, перш ніж avventurarmi я хочу спочатку переконатися, що все зрозумів.
    ? ми говоримо, що фінч? ви говорите діагностики, скидання і візьміть файл ".ori" не думаю, що є проблема, і ви ризикуєте зробити шкоду.

*Matty23p, як ніколи не рекомендує працювати на EDC17? що в ньому є відмінності від попередніх версій?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •