Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 15 15 -

Обговорення: MPPS V12 або V13?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    і мова,між тим, те, з коробкою, тим більше всім відомо, як краще саме для компонентів, більшої товщини,а потім і правильно, що у кожного є свої гроші назад, як вважає за потрібне, але потім, коли у вас є проблеми з тб,установка,оновлення і т. д. і т. д. і т. п. до кого звертаєтеся? на китайський (де ви його взяли? я не вірю, саме тому, що тільки доставка коштує більше, ніж те, що обійшовся так зробіть 2 рахунки, а висновки робіть самі,я,наприклад, користувач тут в письмовій формі взяв autocom в іншому місці, були проблеми і відмовилися від продавця, то зареєструвалося тут, і він просив про допомогу, після diche' я через team viewer увійшов в його пк, і вона втратила більше 1 години часу, щоб спробувати відновити установку, в тому числі і файлів активації (ліцензія) щоб це запрацювало, вибачте, якщо це небагато.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    По мені c'? китайський і китайський. І на ці речі, краще зверніться до когось вірний, і що у вас вже є? тестування продуктів. Також, чому? якщо він працює погано, пу? нанести серйозний збиток.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    я згоден на те, що вони всі китайські, звичайно, купивши його тут на форумі це краще, ніж допомога, а знаходять інші продавці-італійці, які продають ті ж товари, однакові за пі? низькими цінами, і з ким ? легко вирішувати проблеми, незважаючи на те, що є? я думаю, що на форумі, ви платите кілька євро більше? саме для кращої підтримки.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Citazione Спочатку Написав andreap Visualizza Messaggio
    я згоден на те, що вони всі китайські, звичайно, купивши його тут, на форумі, це краще, ніж допомога, а є ще продавці, які продають італійські однакові продукти, однакові за пі? низькі і з ким ? легко вирішувати проблеми, незважаючи на те, що є? я думаю, що на форумі, ви платите кілька євро більше? саме для кращої підтримки.
    Не ? сказав, що вони ідентичні. Як ви знаєте?
    IP

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    хлопці, питання, ми опинилися в зовсім інший закриваю обговорення тут, якщо ви можете продовжити роботу з конкретної запису в розділі " костюми.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
    IP

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •