Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 18 з 18

Обговорення: kess slave

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    10
    Вибачте, банальний питання: а що різниця є? між master і slave? Я маю на увазі ****llo практично, так добре, що підлеглий хоче сказати підлеглий (hdd).

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    майстер ? версія повніша, з яким ви можете робити те, що ви хочете, і ke, звичайно, ви платите більше, в той час як slave коштує менше, і залишити вас зв'язали ****llo робочого хто тобі продає тип файлу etc etc

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    обидва хороший продукт....у мене є kess раб ніколи не було проблем, але ви завжди "прив'язаний" з вашого майстер (принаймні, я кажу в моєму випадку) насправді зараз і від часу, що мій kess, що робити з порошком .....але я повторюю, це завжди хороший продукт...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    10
    Що ви розумієте під "прив'язаний"?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Significake все є? що ви робите, проходить для руки вашого господаря

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Особливо, якщо ви починаєте дозволяє окупити витрати та відкриття ринку, потім ви можете upgradarlo в master і отримати доступ на всі об'єкти, що ви d? бути Alientech офіцера, який, чесно кажучи, навіть я st? переконавши бути одним з найкращих продуктів, і краще оновлюватися на ринку... я не приховую, що ми st? роблячи серйозних думок...

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Файл, який ви читаєте з kess slave і зашифрованому вигляді, що ви можете послати тільки на ваш майстер-той, хто здійснює зміну....*****і я тобі вже казав, я спочатку я купив раба, щоб відкрити ринок, щоб потім почати бути, я майстер .. ***** unque, повторюю хороший продукт....що ви завжди можете перетворити його в майстер, коли ви хочете, звичайно, дає різницю.......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    10
    Дякую за пояснення...

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення