Вибачте, банальний питання: а що різниця є? між master і slave? Я маю на увазі ****llo практично, так добре, що підлеглий хоче сказати підлеглий (hdd).
Вибачте, банальний питання: а що різниця є? між master і slave? Я маю на увазі ****llo практично, так добре, що підлеглий хоче сказати підлеглий (hdd).
майстер ? версія повніша, з яким ви можете робити те, що ви хочете, і ke, звичайно, ви платите більше, в той час як slave коштує менше, і залишити вас зв'язали ****llo робочого хто тобі продає тип файлу etc etc
обидва хороший продукт....у мене є kess раб ніколи не було проблем, але ви завжди "прив'язаний" з вашого майстер (принаймні, я кажу в моєму випадку) насправді зараз і від часу, що мій kess, що робити з порошком.....але я повторюю, це завжди хороший продукт...
Що ви розумієте під "прив'язаний"?
Significake все є? що ви робите, проходить для руки вашого господаря
Особливо, якщо ви починаєте дозволяє окупити витрати та відкриття ринку, потім ви можете upgradarlo в master і отримати доступ на всі об'єкти, що ви d? бути Alientech офіцера, який, чесно кажучи, навіть я st? переконавши бути одним з найкращих продуктів, і краще оновлюватися на ринку... я не приховую, що ми st? роблячи серйозних думок...
M999
Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.
Файл, який ви читаєте з kess slave і зашифрованому вигляді, що ви можете послати тільки на ваш майстер-той, хто здійснює зміну....*****і я тобі вже казав, я спочатку я купив раба, щоб відкрити ринок, щоб потім почати бути, я майстер.. ***** unque, повторюю хороший продукт....що ви завжди можете перетворити його в майстер, коли ви хочете, звичайно, дає різницю.......
Дякую за пояснення...