Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати 11-14 14 -

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    я серед інших aggegi, також' MPPS V12. чорний все, тб, з боснійська кілька років тому на ebay, виробництво не знаю, де, що' він ніколи не falito, але' не' і', як це, що тепер продають cinesini ...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    135
    Я зрозумів.
    Але на практиці, mpps хороше від поганого, ви можете виділити gi? від читання або ви повинні спочатку потерпіти невдачу в запису для цього.

У сенсі, якщо я читаю 15 блоків управління, наприклад, і зі мною і читає все, чому? для читання повинно бути добре, а потім провал в запису?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Лаціо
    Повідомлення
    607
    привіт, бачив, що час файлу від 512 кб і 1 Мб пройшло часу ? переважно, інструмент + надійний, версія з коробка алюміній сірий я розумію ? + надійно серії mpps. Якщо мало ви проводите мало нас,...... Запитайте info персоналу, ви consiglier? на надійних продуктів

НОВАЧОК L'avatar di gfr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Повідомлення
    74
    Citazione Спочатку Написав пристрасть двигунів Visualizza Messaggio
    привіт, бачив, що час файлу від 512 кб і 1 Мб пройшло часу ? переважно, інструмент + надійний, версія з коробка алюміній сірий я розумію ? + надійно серії mpps. Якщо мало ви проводите мало нас,...... Запитайте info персоналу, ви consiglier? на надійних продуктів
    і правда , у мене і в додаток зробити кілька автомобілів не оновлюється до сучасних автомобілів , ласка, дотримуйтесь раді, що живеш краще, я хочу вам нагадати, що ecu буде коштувати вам дуже......

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •