Привіт
Я хотів би повідомити, що я defappato з раз, і не виключив dtc.
Я перевіряв, від'єднавши електричною частиною системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог, і я бачив, несправності двигуна, щоб перевірити.. і т. д і т. д
В цей вечір, far? тест з крузом.
Привіт
Я хотів би повідомити, що я defappato з раз, і не виключив dtc.
Я перевіряв, від'єднавши електричною частиною системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог, і я бачив, несправності двигуна, щоб перевірити.. і т. д і т. д
В цей вечір, far? тест з крузом.
Життя рано чи пізно просить рахунок на всіх.
Привіт
Дякую, не знав.
Коли ви говорили видалення dtc, я думав, що універсальний.
Життя рано чи пізно просить рахунок на всіх.
не з'? ніхто, хто має таблицю з адреси dtc ебу? я damos edc16c39 в Кольоровості, але я не впевнений в тому, як я їх знайшов,вони згруповані всі разом або розкидані по карті?
Привіт Думку, дивним, не від кого помилка з круїз-контроль..
Ps: можливо, якийсь раз, будьте щось для себе..
Цей біт вказує, просто якщо на машині ? встановлений чи ні датчик витрати повітря, поставивши його в 0 автомобіль думає, що це не так і ніколи не був встановлений і, щоб читати масу повітря вимірюється сша різних карт, у тому числі VE, тиск турбо, IAT і щось інше.
Я зазвичай на дотик по температурі двигуна 70 градусів, останні 5 біт кожен вигин, як правило. З моїх друзів вони також введення 0-плоска, здається, що трохи особа. ? чесно кажучи, не думаю, що сильно зміниться, чому? поставивши його в 0 має змінитися багато.
Замість цього змінюється все-мову, хто зробив кілька тестів з preiniezioni? Від того, що я зрозумів, preiniezioni зменшують ignition delay, затримка між вприскування і згоряння, для? я не розумію, чому? я читав, що, в свою чергу, збільшує термін служби в цілому згоряння. Те, що є? від того, що я зрозумів, тільки заздалегідь, і час preiniezione, pi? що справи. Хто-те, що зробила кілька тестів?
Востаннє редагувалось leandro89; 05-02-2014 до 21:40
inneffetti в damos показати і на інших картах tinj, ? побачити, якщо вони протягом деякого preinj
Я читав, що avari пише, що damos інших карт, таких як час уприскування. Попередньо уприскування знаходяться в файлі лише 3, але тільки на перший і третій активні в теорії, так як другий ? 0. У будь-якому випадку, крім кількості? саме є також карти часу уприскування і випередження різних pre ін'єкції, а також час, пост ін'єкції. Всі зони до і після ? у тому числі аванси, які під час регенерації і час уприскування.
Хлопці, привіт, curiosit?, існує перемикач, щоб вимкнути або включити dpf або ламба навіть на edc16c39+ 5 євро?