Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 41

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di maurof650
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210

Відновлення ебу IAW59FHW303 з "флеш-частково скасовано"

У мене проблема з ебу

FIAT PUNTO 1200 dc 8V MPI EOBD
    IAW59FHW303 cod. 55181132 (320 Kb)
    Марка/модель: PUNTO 1.2 8V MPI EOBD
    Джерело живлення: бензин
    Рік: 1999
    OE REF. 1: IAW59F.M3

Я намагався перетворити блоком управління "IAW59F HW303" в "IAW5AFP3 HW303" і тепер я, що "ебу з flash-частково скасовано" і якщо я ID ебу ? залишився один "IAW59F HW303"

Блок управління, перше питання був "riverginata" і я читання файлу карту з MPPS12 файлів (320 Kb) і декодування файлів (304 Kb) і decode.

Тепер я хотів би відновити flash man не бачу.

Я зробив зробив деякі намагалися з MPPS12, що змушує мене робити КОД без яких-небудь проблем; для? якщо я намагаюся переписати файл карту 320 Kb (те, що я читав після verginazione ебу), прибуття в 100% записи, але MPPS12 мені не закриває запису, і дає мені повідомлення про помилку.
    Якщо перевірка з допомогою decode мені завжди, що "ебу з flash-частково скасовано"
    Я пробував у режимі? recovery, але нічого не змінюється.

Що я можу зробити для того, щоб повернути на місце flash?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    спробуйте в boot стільки разів, можете писати весь файл
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    перш ніж перетворити її l ви читати???
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    спробуйте в boot стільки разів, можете писати весь файл
    Тому я читаю і переписувати один і той же файл boot. Але я ставлю питання, якщо файл, який я читаю в boot ? добре видно, що у мене flash частково скасовано.

Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    перш ніж перетворити її l ви читати???
    Ви (я писав вище), перш ніж намагатися перетворити його я verginizzato, зробив читання з MPPS 12 файлів (320 Kb) для читання з Decode (файли 304 Kb)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Спробуйте в boot, чому? іноді ви не можете писати всі дані, а в boot у вас система запису різні, ви можете писати все flash...

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Так, але торн завжди на пост 4, де мені було цікаво, якщо карту, яку я читаю в boot добре переписати його; бачив, що flash ? частково скасовано пу? цілком можливо, що карту, яку я читаю в boot не добре.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Переписати в boot потрібно, як читав раніше файл в boot. Тепер або засоби правового захисту файлу, ліжко в boot, щоб його можна було переписати або ви не можете його відновити, файл ліжко з MPPS не v? добре. Звичайно, ви вибрали один з 59F з обладнанням pi? дратує... так, для інформації, що ви намагалися перетворити ебу?

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Ви справді знаю, що файл ліжко з MPPS, після спроби записати з MPPS, не я ? корисно для відновлення ебу.
    На жаль, я не з файлу прочитати в boot цього ебу (в ретроспективі averei довелося зробити читання перед спробою перетворення; однак перетворення можна робити тільки від 59AF в 59F, а не навпаки.
    RIoguardo ваше питання я використовував sw Тюнінг vers 5.0, що робить перетворення Marelli для Ducati, що я ніколи не пробував.
    Тепер я не знає, що я можу зробити тільки дві спроби, перший буде читати і писати в boot сподіваючись, що читання-це добре, або знайти файл, ліжко в boot.
    В цьому другому випадку, повинен бути саме мапу IAW59F.M3? або пу? згодитися навіть карту прочитати в boot IAW59F.M2?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Болга
    Bertinoro РА
    Повідомлення
    193
    Я вам постарався б відновити вихідний файл. Увагу на переходи Marelli авто Marelli, Ducati, ми повинні йти обережними вид з 59F варто inchiodarle. Не знаю, що це SW "Tuning ver. 5", для curiosit?, не могли б ви сказати мені, компанія-виробник?

M999
    Не крок files, і інше! Пишіть ваші запити на форумі.

Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Болга
    Катання
    Et
    58
    Повідомлення
    210
    Ідея зробити перетворення Marelli для Fiat a Marelli, Ducati, не ? в моїх programmami.
    Компанії-виробнику sw я не можу сказати, однак, SW навіть не знаю, що було в комплекті інтерфейс, тому що ці sw ne управлінням різних версій.
    Ну, тепер нічого не залишається, як йти на пошуки цієї карти; в очікуванні я б намагалися спробувати, щоб зробити читання в boot, а потім переписати той же файл. Поради з цього приводу?

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •