Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 41

Обговорення: bosch EDC 17 BMW 320d 177cv

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    не в образу, але раджу тобі зробити, перевірити на стенді, а це практично неможливо.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    у частину, що ці авто їдять турбін gi? оригінальні,не кажучи вже з 45 резюме в pi?....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    7
    100 очок турбо у дилера ? у bapro загальмувала, і я можу запевнити, що не "перебір", однак, турбіни на ці автомобілі ламаються з інших причин, я клієнтів з 240000 км і не змінив ні турбіни.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    це не турбіна,це, що у мене було-і я, і колеги районі під рукою bmw 143cv-177cv-204cv edc17 і всі як з різних кавалерії, так і з різними візерунками, але завжди edc17 з тих л. с., не змогли подолати купу резюме для різання блоку управління, і повірте мені, карти сміятися,ми ставимо під вище весь світ, але крім деякої ступені не так.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    1
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    це не турбіна,це, що у мене було-і я, і колеги районі під рукою bmw 143cv-177cv-204cv edc17 і всі як з різних кавалерії, так і з різними візерунками, але завжди edc17 з тих л. с., не змогли подолати купу резюме для різання блоку управління, і повірте мені, карти сміятися,ми ставимо під вище весь світ, але крім деякої ступені не так.
    однак історія 120d/320d 177cv з dpf, що rullavano 215/220 л. с., я знав, навіть я.
    якщо ? правда чи ні не знаю, а то випробувальний бачу його тільки як інструмент, щоб побачити, що збільшення ? дали

наприклад, моя 177cv він rullati 169 від акції, що дуже дивно! те, що вони іпсш, випробувальні стенди?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Які ще програмісти, офіцери в змозі зробити це edc17? Я знаю, gallo2, cmd і ktag...випадку також mpps орі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    229
    Citazione Спочатку Написав dvdtuning Visualizza Messaggio
    Які ще програмісти, офіцери в змозі зробити це edc17? Я знаю, gallo2, cmd і ktag...випадку також mpps орі?
    всі edc17 ви робите тільки з cmd,ktag,kess (з допомогою додаткової плати, що купите ) і з transdata. з mpps, поправте мене, якщо я помиляюся,ви тільки x через послідовний порт..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    І серед клонів? Kess v2 і Півень v2 безпечно, і інші?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    10
    Привіт, маючи bmw e90 можу сказати, що на цих 2000cc (163cv і 177cv) ? можна заробити багато, тільки перепризначення,...очевидно, що, якщо переборщити, вам доведеться рахуватися з надійність? у довгостроковій перспективі (особливо, пам'ятаючи про те, що ці мотори страждають від gi? від сток турбіни і зчеплення).
    Я чув у минулому люди, які привезли їх 177cv приблизно 220cv (і 163cv приблизно 210cv), але, принаймні, на папері, я думаю, що, особливо, якщо з dpf встановлений, ці збільшення потужності достатньо штовхнув, щоб бути визначені надійні (без dpf ситуація виходить досить краще для дискретних вбивства температури вихлопних газів, з очевидними перевагами для турбокомпресора).
    Зрештою, однак, я думаю, що, в номери, ми? що дійсно має значення ? як від даних підвищень.
    Повертаючись до теми, як ? було вже? сказав, на edc17 ви працюєте в tricore...у мене є півник v2 клон, але я вважаю, що vista делікатес ecu у питанні, було б доцільно використовувати інструментарій офіційної

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    120
    Прочитаний Ряд 1, як це з KTag, ніяких проблем, пробував в послідовний з Galletto clone V2 не читає (видає помилку). Ні, мені ще не зроблено, але тільки що закінчив роботи ви можете зробити? знати...я не експерт, але збільшення 43cv з Fap, мені здається, дуже малоймовірно. Що стосується мене, я вважаю, що достатньо змінити карти в драйвер, щоб отримати хороші результати, не думаю, прийміть йти далеко-драйвер...але знову ж таки, я не експерт, так що якщо помиляюся, поправте мене, cos? potr? отримати допомогу від ваших міркувань

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •