Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 41
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    тому, щоб зробити добре delta мені потрібен bdm в цей момент я повинен прийняти півень v53 , їсти зварити з schedini або я помиляюся, є гіди, щоб зробити цю операцію

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Якщо ви йдете у BDM потрібно відкрити блок і на поверсі і sladare i schedini, ви.
    Керівництво підключенні BDM dovrebe бути в папку програми (Documents) на компакт-диск, який ви отримуєте з галло-53 див. але ви повинні бути обережні, як колеги.

У EDC16C39 ви можете спробувати прочитати з БД з будь-серійний " старий півень, 1260, MPPS, V53. і не блокує нічого, і якщо йде " читання написати також.
    Час читання 45хв, запис 1 або 2 хв від серійних.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Мангейм , Німеччина
    Повідомлення
    256
    Привіт, у мене кабель фіолетовий, але я не знаю, що вам потрібно . Хто знає за що

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Citazione Спочатку Написав 159sportwagon Visualizza Messaggio
    Привіт, у мене кабель фіолетовий, але я не знаю, що вам потрібно . Хто знає за що ??
    синій або фіолетовий може бути VAG Com KKL.
    Я старий VAG-Com ще десь і синій...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    Citazione Спочатку Написав chiptuning.cro Visualizza Messaggio
    Якщо ви йдете у BDM потрібно відкрити блок і на поверсі і sladare i schedini, ви.
    Керівництво підключенні BDM dovrebe бути в папку програми (Documents) на компакт-диск, який ви отримуєте з галло-53 див. але ви повинні бути обережні, як колеги.

У EDC16C39 ви можете спробувати прочитати з БД з будь-серійний " старий півень, 1260, MPPS, V53. і не блокує нічого, і якщо йде " читання написати також.
    Час читання 45хв, запис 1 або 2 хв від серійних.
    дякую за інформацію, але, як на мене, не ? сказав, що якщо ви можете читати, ви можете також писати і вважає, що чим більше люди кажуть, краще зробити її bdm lancia delta

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Citazione Спочатку Написав tonybiond Visualizza Messaggio
    дякую за інформацію, але, як на мене, не ? сказав, що якщо ви можете читати, ви можете також писати і вважає, що чим більше люди кажуть, краще зробити її bdm lancia delta
    І найкраще це зробити в BDM враховуючи, що ще й працювати, і це займає більше часу, і якщо ви не знайомі, ви можете також зробити пошкодження.
    Я досі, всі ці ЕКЮ, які я зробив через OBD, і достатньо (100-150), якщо я читав, я написав, ніколи не мати ніяких проблем, крім, нічого, що я після відновлена в школі або з BDM.
    Засіб є завжди, тому що навіть якщо щось йде не так запису в бд, майже, dicco майже, завжди можна відновити файл, після чого відкрити ECU і читайте файл corroto з BDM.
    Вибір за вами, тому що "грати" з ECU завжди існує ризик пошкодження або іншого.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Але дельта в цьому році, і? Тому що на пі? нові obd ce, хто мав деякі проблеми для цієї машини. також мені v48 я не хотів, щоб закон, мені здається, це було в 2011 році-v53 я не пробував

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    Citazione Спочатку Написав nox Visualizza Messaggio
    Але дельта в цьому році, і? Тому що на пі? нові obd ce, хто мав деякі проблеми для цієї машини. також мені v48 я не хотів, щоб закон, мені здається, це було в 2011 році-v53 я не пробував
    на деяких нових EDC16C39 5.x поставили новий процесор, який з v53 може піти, а якщо ні, бд, alora лавці... тут і вступає в гру' CAN-лайн. На деяких nenche' BDM не до цього часу не йде з-за нового процесора...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Ви, я знаю питання, йому це зроблено, щоб дати йому зрозуміти, що інструмент потребує!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    120
    я повинен зробити дельта-2009, що ви говорите, що я повинен використовувати , але потім schedini, які виходять з bdm йдуть лежить вище, з дімою або вносяться

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •