Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    24

чому не протягом більше в цьому форумі?

????????????????

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав davidepar Visualizza Messaggio
    ????????????????
    я закликаю тебе не писати повідомлення марно,я тобі вже відповів за *****в цьому розділі? вилучено все,як і він був видалений весь розділ *********** і багато інших, що містяться встановлений банер напис, яка починається з уваги-так що будьте обережні обережні, що ви робите, тому що sbatto з тих, хто не дотримується цього правила, який все-таки присутній в правилах з самого початку народження цього форуму.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Ще трохи ясності, я думаю, повинна бути дата пост, який роз'яснює, як працювати в майбутньому згідно з новою нормою...так він пу? коригувати.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ртс Visualizza Messaggio
    Ще трохи ясності, я думаю, повинна бути дата пост, який роз'яснює, як працювати в майбутньому згідно з новою нормою...так він пу? коригувати.
    ясність для чого?
    ті, хто зареєструється у цьому форумі приймає наші правила, якщо 90% абонентів не читає, не впевнений я в необхідності прояснити ситуацію,крім того staot вставлений банер недавно, що ясно говорить, що той, хто не слід основне правило буде негайно без повідомлення ne відкликання дії остаточно відійшов від цього форуму.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    привіт всім, я хотів би знати, якщо хтось може aiutarnmi я діагностики autocom 2011 версії 3, в той час як в діагностиці, і я йду на сторінці помилки, часто трапляється, що втрачає підключення відбувається, принаймні, 8 разів з 10 ви можете допомогти мені, спасибі
    Востаннє редагувалось leandro89; 03-02-2014 до 21:49

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав механік 85 Visualizza Messaggio
    привіт всім, я хотів би знати, якщо хтось може aiutarnmi я діагностики autocom 2011 версія 3 clono в той час як в діагностиці, і я йду на сторінці помилки, часто трапляється, що втрачає підключення відбувається, принаймні, 8 разів з 10 ви можете допомогти мені, спасибі
    вибачте, я механік,якщо ти помітив, це не той розділ ваш запит,є gi? відкритих потоків для autocom!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    Citazione Спочатку Написав механік 85 Visualizza Messaggio
    привіт всім, я хотів би знати, якщо хтось може aiutarnmi я діагностики autocom 2011 версії 3, в той час як в діагностиці, і я йду на сторінці помилки, часто трапляється, що втрачає підключення відбувається, принаймні, 8 разів з 10 ви можете допомогти мені, спасибі
    відкрити обговорення і опишіть вашу проблему

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    ясність для чого?
    ті, хто зареєструється у цьому форумі приймає наші правила, якщо 90% абонентів не читає, не впевнений я в необхідності прояснити ситуацію,крім того staot вставлений банер недавно, що ясно говорить, що той, хто не слід основне правило буде негайно без повідомлення ne відкликання дії остаточно відійшов від цього форуму.
    Погоджуюсь зі сказаним, я не хочу полеміки ви абсолютно праві постановою він читає швидше всього iscritt, і ви не пам'ятаєте-й? що було написано після "p"?...знову..***** UNQUE, ТАК ? ВЕЛИКИЙ ФОРУМ

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •