Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98

На g.punto 1.2benzina 65cv може читати і писати?

Привіт, хлопці,
    з mpps v12 може читати і писати 5sd3.m1 hw300?

Я пробував, але не v?, дайте мені якусь пораду?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    33
    Ви можете Блокнот, але не читати, читання повинно бути зроблено в школі або перебуваєте файл з вашого номера HW і SW екю і пиши.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    fg-tech v53 читає ці блоки управління? інтерфейс маленький, а мареллі, який йде зі всім комплектом з опорами пружинами ? сумісна з 5sf3?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    33
    Я не півень, v. 53? я не думаю, що закон OBD, те, що ви говорите з ногами на пружину, і квиток BDM і не потрібно для даного типу ecu.
    Півень-53 повинні прочитати до школи ви входите в гребінь, блок управління зі схемою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    поясніть мені краще? c'?... я хотів би купити півень в комплект до станції, чому ? xk мені потрібно багато блоків управління, але особливо marelli, яких у мене дуже багато запитів, я також я marelli на моїй нинішній машині, я намагаюся зрозуміти-що стосовно читання та запису: "читаю, в школі collegandomi гребінь блоку управління"... я не розумію, що ви маєте на увазі бачив, що ти мені написав, що, можливо, не потрібно для цього ecu... з півня мені вийшли квитки для siemens, marelli, bosch і delphi/motorola <- з цими купон навесні, я не можу підключити на 5sf3 magneti marelli, щоб прочитати по bdm?
    Те ж саме справедливо і для 59f? ви можете прочитати в bdm або c'? якийсь "межа"?
    Які крайнощі межа для півня? c'? список того, що вдалося зробити і що не виходить?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Пропоную cdc Marelli якщо вам необхідно робити в основному цей тип

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    мені потрібно щось робити... з галло можуть зробити ці marelli? я був одержимий бажанням придбати fg-tech v53 + комплект купонів з підставою туристичне

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •