Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати від 11 до 16 з 16

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Якщо б я піків тиску, в цьому випадку я міг би використовувати для управління VGT, щоб зменшити їх без необхідності знизити тиск наддуву? Але у випадку правити ? похідні з точки зору тиску, оскільки спричинить за собою vaiazione певний відсоток або ? завжди краще йти дрібними крок і перевірити зміни на дорозі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di biela
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Spain
    Et
    51
    Повідомлення
    90
    Після підйому тиску turbo, перевірити машину на вулиці.
    Записувати дані і зміна VGT як ? відхилився тиску.
    Ви пу? також впливає на зростання IQ.

З повагою
    Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    на деякі я спробував дати вам менше, ніж тиск, як правило, на турбо і дати 2% на vgt, і машина, і набагато більш гнучкою.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    [QUOTE=GPoint;77529]якби я піків тиску, в цьому випадку я міг би використовувати для управління VGT, щоб зменшити їх без необхідності знизити тиск наддуву? Але у випадку правити ? похідні з точки зору тиску, оскільки спричинить за собою vaiazione певний відсоток або ? завжди краще йти дрібними крок і перевірити зміни на дорозі/QUOTE]

Коли використовується коефіцієнт перетворення пам'ятати, що дані в таблиці виражені у відсотках, чи що ? що і замикання лопаток, для зниження піку, починає знижуватися на 1-3 процентних пункти із зони, де введіть ї? дизель, якщо зловживання машина sar? повільно прийняти кіл, але якщо ви знайдете правильний баланс-не будеш більше? ефект пружною, що робить, коли пік ? дуже високий.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    Коли використовується коефіцієнт перетворення пам'ятати, що дані в таблиці виражені у відсотках, чи що ? що і замикання лопаток, для зниження піку, починає знижуватися на 1-3 процентних пункти із зони, де введіть ї? дизель, якщо зловживання машина sar? повільно прийняти кіл, але якщо ви знайдете правильний баланс-не будеш більше? ефект пружною, що робить, коли пік ? дуже високий.
    Привіт SandroMarciano, після деякого обговорення я намагався змінити VGT gi? десь день. По суті, моя проблема була в тому, що у мене скачки до 1,7 бар при МНС я читав близько 80 мм3 дизельного палива впорскується. Я зрозумів, що значення тиску збільшився, коли я поставив дизельне паливо. В кінці кінців я оперував cos?, враховуючи, що у таблиці щодо vgt я rpm x мм3 останні 2 значення масштабу були 65 і 70 мм3 я мод останні 2 breakpoint на 70, і 80, і я до цього часу значення всередині таблиці. Я переробив p? тест з МНС і максимуму досягає близько 1,6 бар, і звичайно я бачу в діапазоні між 1,5\1,55 бар приблизно. Я не знаю, якщо я змінив, правильно ? була тільки удача.
    Проте зміни, які я намагався зробити за наступним посиланням: Посилання

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    92
    Спасибі, хлопці, я думаю, що я дізнався що навіть на vgt

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми