Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567
Результати 61-69 69

Обговорення: kess v2 або fgtech galletto v2?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Азорські Острови, Португалія
    Повідомлення
    7
    Citazione Спочатку Написав danielecolantonio Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, вибачте, ще одне моє питання. Але, перш ніж робити неправильні кроки зроблені волію запитати завжди.Я в додаток до авто мені потрібно перепризначити також двох тракторів мій дорогий друже, саме з New Holland Ts125. Я прочитав з сайту alientech, що kess v2 робить, тепер не знаю, якщо клон робить те ж саме, ви говорите, що? Що ви мені порадите kess v2 клон або fgtech galletto?
    Спасибі заздалегідь
    Привіт. Kess v2 клон, я думаю, не тільки автомобілі. Kess v2 оригінальна тому traucks, hey, морський, але ? потрібно купити протоколами і є дорогими.
    FGTech клон, а не тому тракторів, але тільки ті, які котируються FGTech.

Citazione Спочатку Написав danielecolantonio Visualizza Messaggio
    хлопці, але, повернувшись в пір'ї...що ви мені порадите, як моєї першої покупки новачка, v52, що дуже легко в італії або v53, що, швидше за все, доведеться? замовлення від якийсь китайський сайт?
    текст слабкий, чому? написав англійською мовою

Citazione Спочатку Написав explode82 Visualizza Messaggio
    як я завжди кажу, краще v53-китайськи з усіх точок зору

Єдина проблема досі була установка програмного забезпечення з v53

Citazione Спочатку Написав конрад Visualizza Messaggio
    Вибачте , але, бачачи, що я читаю багато повідомлень (пу? бути, що хтось мене ? біг), в якому всі ви, питаю, який ? правильний, а який ні , пі? я відповіді мій працює відмінно ? питання удачі..... але ви не можете зробити гарний обговорення де удача, ми намагаємося обмежити його, навіть, чому? а коли ви говорите про нещастя ви кидаєте гроші , мені було цікаво, якщо ті Пощастить, можуть розміщувати фото обладнання , можливо, якщо видно і читаються навіть написано з основних фішок .
    Я думаю, що, роблячи так, можливо, просто р? йому не пощастило (як і мені) .

Дякую
    Я хотів би послати вам деякі файли мені працювати з FGTech але я ще не досягла 80 повідомлень.
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-02-2014 до 15:20

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    але установка не ? важко, просто цільової установки на драйвера і ігри ? зробив... не ? важко

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Привіт всім я новий член. У мене сумніви, що придбати x зіставити, але тепер, коли я прочитав всі ваші форуми я більше заплуталися. Я починаю зараз, і я хочу зробити курс і купити клонів більше підходить для моїх потреб, то є, то немає фап немає egr scodifiche, змінити деякі карти для авто, найпоширеніші, ford, fiat, opel peuget і т. д. і бензин, дизель, що порадите, допоможіть

Вибачте, якщо у мене не завершили свій виступ. Як я вже писав раніше, мене звуть гаетано його гра мені 29 років провінція (en), механік, більше 14 років, я зареєстрований на цьому форумі, тому що я думаю, що це важливо х мені і не може слугувати в майбутньому, і, проте, я повинен сказати, що ви готові і смиренними.
    Востаннє редагувалось leandro89; 02-02-2014 до 15:21

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    Citazione Спочатку Написав механік 85 Visualizza Messaggio
    Привіт всім я новий член. У мене сумніви, що придбати x зіставити, але тепер, коли я прочитав всі ваші форуми я більше заплуталися. Я починаю зараз, і я хочу зробити курс і купити клонів більше підходить для моїх потреб, то є, то немає фап немає egr scodifiche, змінити деякі карти для авто, найпоширеніші, ford, fiat, opel peuget і т. д. і бензин, дизель, що порадите, допоможіть
    Візьми fg-tech v53 як ? порадили мені

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    інтерфейс, який ви порадили-це чудово, але пам'ятайте, що потрібно тільки читати і писати велику кількість ecu, щоб зробити роботу, що ви говорите "немає fap egr scodifiche і редагувати карти", то ви повинні зробити вас інтерфейс не робить абсолютно на ці роботи, ви повинні змінити файл або вам потрібно спиратися на тих, хто робить для вас.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    116
    Я зрозумів, але краще kess або fg tech v53 я завжди кажу про x клон який найпростіший і більш повне

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    Я зрозумів, але краще kess або fg tech v53 я завжди кажу про x клон який найпростіший і більш повне
    Не c? простий і простий, потрібні тільки для читання і запису, і ваші дії ? що ж, для повноти опису ? порадили-й? раз читаєте цю тему fg tech v53, чому? ? те, пі? повний і пропонує-й? можливість? видно, що d? сколково? також використовувати jtag, читайте краще всю тему, знайдеш відповідь

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Азорські Острови, Португалія
    Повідомлення
    7
    Клон Kess v2 fa pi? транспортні засоби, які Fgtech як зазначено в Ksuite , тому, навіть більше? контрольна сума , але клон Kess v2 не тільки автомобіль OBD, як з підтримкою інших протоколів. Ви повинні прибути KTag клон зробити, BDM , Чобіт , Jtag , etc , але ще раз KTag клон робить тільки автомобілі, як з підтримкою інших протоколів. З іншого боку , я б сказав, що FGTech v52 і v53 є кращим рішенням, так як з цим впоратися? всі БД , БДМ , Чобіт, Tricore , Jtag , але завжди використовуйте обережно, так як це інструмент, клон і є багато l? з . Я рекомендую шукати якийсь ті більше? виготовлені, як є деякі, що на борту PCB і пайки компонентів є бідними , pi? китайська, як для подрібнення визначати інтегральні схеми у інколи призвести до пошкодження схеми. Я ви вирішили придбати FGTech клон , переконайтеся, що ви знаєте, що ? відгуки та після покупки , відкрити справу, тільки, щоб перевірити, чи всі компоненти всередині були пошкоджені з подрібнення китайський або поганий зварювання, як я Fgtech, що він почав курити після того, як я перейшов з-за поганого з'єднання з бідної зварювання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    є речі, які можуть статися, як я кажу, що c'? завжди по-китайськи, що fregher? система а ви праві... завжди краще, перевірка зварних швів, пошкодження

Сторінка 7 з 7 PrimaПеред ... 567

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •