Всім привіт, у вас випадково файл в оригінальному Ibiza 1.4 TDI edc15? мій друг, він відповідав, і я хотів би почитати йому картку і порівняти його з файлом, ori, щоб побачити різницю.. але, на жаль, ми не маємо вихідний файл! дякую![]()
Всім привіт, у вас випадково файл в оригінальному Ibiza 1.4 TDI edc15? мій друг, він відповідав, і я хотів би почитати йому картку і порівняти його з файлом, ori, щоб побачити різницю.. але, на жаль, ми не маємо вихідний файл! дякую![]()
Шановний, я вважаю, Федеріко,
ви знаєте, що кожен ECU двигуна, його N? Обладнання і програмне Забезпечення?
і що ти не опубліковано, отже, вам ніхто не зможе? дати свій конкретний файл?
і в жодному разі не може завантажити чому? ти тільки нещодавно приєднався, а не до вимог, щоб скористатися нею?
сказав, що є? я б сказав, зробити розглянуто також в правила форуму...
я знаю, що кожен ecu має свій номер апаратного та програмного забезпечення, вибачте, завтра будете бачити? у postarli, зараз не знаюя також знаю, що я не можу його завантажити, в іншому випадку, я б не почав цю дискусію! ? я сподівався, що хтось із вас міг би мені допомогти!
дайте мені знати, ви знаєте, що кожен ecu має hw і sw, і зробіть запит на файл ori без запису, чому? ви їх не знаєте ?
- Навіть, якщо місць номери HW і SW, як ви після завантаження файлу ?
Ви не зможете, тому що у вас немає прав для завантаження.
І тоді, якщо є файл, який вам потрібно, необхідно помістити його в розділ "файли ori" і ти не тоді завантажити його.
Наприклад , тут це файл з машини, як ваша, але " не те завантажити, тому що ви ще не отримали дозволу.
які цифри, я не розумію ?
Vw Hardware Number: ?45906019BR
Vw System Type: 1,4 л R3 EDC15P
Vw Software Number: SG 7626
Vw Software Version: 000066
ці цифри апаратного та програмного забезпечення, слід, що ви не можете прислати мені файл, я розумію, але, принаймні, ви можете сказати мені, які з цих чисел служать для розпізнавання карту ori сумісні? пропонується, що всі вони абсолютно однакові? дякую