Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima
Результати від 51 до 60 69

Обговорення: kess v2 або fgtech galletto v2?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    колишній володар galletto 1260 і від нинішнього власника mpps v12, kess ? у kess, хлопці не жартують: чи варто заняття?...
    Кращий вибір для мене? ? класичний fg-tech v53/v54 ? вибір більше? розумне, враховуючи вартість вмісту, а також робить jtag і bdm...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Все в одному, і, крім того, надійний, ідеальний,kess і k-теги, також їх топ!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    але чому варто недооцінювати півень v53...я роблю майже всі, та ви поки ще не підпалили, як опинився хтось хоче diure, що мені пощастило, і має компоненти, які в інших півень не є..і одним з перших, хто вийшов і досі dongle!!!!півник клон forever...hiHIhihi!!!1
    Citazione Спочатку Написав ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    колишній володар galletto 1260 і від нинішнього власника mpps v12, kess ? у kess, хлопці не жартують: чи варто заняття?...
    Кращий вибір для мене? ? класичний fg-tech v53/v54 ? вибір більше? розумне, враховуючи вартість вмісту, а також робить jtag і bdm...
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    ні ні... я недооцінив його, я тільки сказав, що ? вибір більше? розумний, kess ? pi? повний, але півень робить свою роботу, я маю на увазі і вартість ? вибір більше? розумний тільки це

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Ви для? у будь-якому випадку, навіть якщо ? найкращі тим не менш, ви завжди повинні k-tag, якщо ви хочете зробити, туристичне потім півень, хоча і менш дорогим вам пі? альтернативи То очевидно, найкраще було б взяти їх усіх?!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    Citazione Спочатку Написав nox Visualizza Messaggio
    Ви для? у будь-якому випадку, навіть якщо ? найкращі тим не менш, ви завжди повинні k-tag, якщо ви хочете зробити, туристичне потім півень, хоча і менш дорогим вам пі? альтернативи То очевидно, найкраще було б взяти їх усіх?!!!!
    heheheheheh що краще ? мати всі інтерфейси я в 1260 я зробив, фігня продати його разом з elm 327 usb -.-" я повинен був tenermeli, тепер моя жінка мені подарувала mpps v12 надалі будете бачити? купити інші інтерфейси, не продаючи нічого..... ВСЕ ПОТРІБНО, ВСЕ!...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Я думаю, що півень v2 дійсно винятковий з точки зору роботи, ціна і вартість? і ви пу? зробити все, а якщо отримати kess, зрештою там тільки робота в бд, і ви не можете зробити ту ж роботу, що ви робите зі своїм півнем (наприклад, bdm boot jtag. тому купити півень v2 відмінна самодіагностика є паяльна станція типу atten співвідношення ціни якості? ціна і ви прикріплені для того, щоб працювати і зробити все, не витрачаючи chiss? скільки грошей і мати сили pi? програмісти без причини, на мій погляд, бачив відмінності.........Потім, якщо у вас грошей кури не клюють, ще краще, мати більше? програміста", щоб не сказати більше? плечі покриті, на мій погляд

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    цікаво ай пі? експерти: не s? якщо я йду ot, але між bdm100 і fg-tech v53, що ви отримуєте? між двома хто ? що f? дійсно все? мене цікавить, працювати, siemens (типу, що встановлюється на golf), magneti marelli (fiat), edc16 і edc17 загальні...

edit. я маю на увазі іп? стабільною і безпечною, навіть...
    Востаннє редагувалось leandro89; 01-02-2014 до 13:54

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    153
    Щиро ? питання, який залишає час! У будь-якому випадку це дві різні речі, в Bdm 100 тому ecu тільки в Bdm отже, давайте поговоримо про d edc16 і екю, які підтримують даний вид читання півень замість того, дозволяє працювати з бд при завантаженні Bdm tricore ( edc17) і якщо говорити про v53 також jtag

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    Citazione Спочатку Написав nox Visualizza Messaggio
    Щиро ? питання, який залишає час! У будь-якому випадку це дві різні речі, в Bdm 100 тому ecu тільки в Bdm отже, давайте поговоримо про d edc16 і екю, які підтримують даний вид читання півень замість того, дозволяє працювати з бд при завантаженні Bdm tricore ( edc17) і якщо говорити про v53 також jtag
    Спасибі друже

Сторінка 6 з 7 PrimaПеред ... 4567 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •