якщо я не помиляюся, то в 69\75 збирають всі обмін c510 і тому я вважаю, що запасні частини сумісні![]()
якщо я не помиляюся, то в 69\75 збирають всі обмін c510 і тому я вважаю, що запасні частини сумісні![]()
я бачу, як вона йде, Як сподіваючись, що не доведеться більше? замінити, в крайньому guarder? що ypsilon
З, як ми я працюю досить давно, спочатку для класичних автомобілів, коли ми я втік тепер з їх обробку. І фірма серйозна, що пу? робити програми на замовлення і вже мають? багато матеріалу в наявності. Найкраще подзвонити власникові ? дуже корисні ? безумовно, вам запропонують те, що ? вирішенням цієї проблеми? підходить за хорошими цінами.
Перевірте маховик, що часто він споживає не так, може бути, ettificarlo po або купити посиленого зчеплення, якщо ви хочете більш grip радив, якщо і підключений диск або інший valeo і зовнішній вигляд
цей тип двигуна має дефект втрати масла від насоса в рейку, така втрата призводить до пробуксовки зчеплення, що cos? тривалість...
Обмін c510 тримає мало пара і fiat використовує спеціально муфти не дуже сильними, щоб не пошкодити його я теж на моїй 500 Abarth крім зчеплення контролює двухмассовом маховику
На багато автомобілів групи fiat, що вхолосту ? зчеплення, але бенс? прямо вінець конічної шестерні, яка встановлюється на гарячий без яких-небудь болт підтримки
Неприборканої пристрастю, щоб все, що має двигун внутрішнього згоряння:)
Мені змінили на гарантії, обмін c510 зчеплення і маховик після 18000 км, зчеплення було вже? котта і підшипники в кпп шумлять