Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 54
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    який обмежувач ви маєте на увазі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Обмежувач крутного моменту

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di frantik3
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Тоскана
    Повідомлення
    610
    Ви точно!!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio
    наводжу рішення, якщо ви залишаєте осі обертального моменту без змін дар? всі помилки, все, що ви відчуваєте, через 1 годину після першого включення, на 2^машина dar? несправності і andr? як від золота, якщо не менше.
    Рішення ? змінити вісь, щодо крутного моменту і враховувати фактор 5. Наприклад, якщо я хочу надати 120мм^3/i: 120x5=600Nm.
    Я ніколи не була ця помилка, якщо не в ці дні, іноді я ? з'явилася. Карту нм/iq я також змінений до 120mm3 але без проблем?,дійсно, якщо вставав, break point не iniettava як було цікаво. Саме в ці дні? я ? вискочила проблема, в карти, в якому геть iq тільки по цій карті перетворення, а не від педалі. Останні карти спробуйте що дали помилку, вони також час піднімаються досить багато, тільки по 100 і 110mm3 (до ? акцій)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    доброго дня, мене цікавить, чому? мені теж кожен раз виходить ця помилка:що ви маєте на увазі фактор 5?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    ви вирішили питання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    доброго дня, мене цікавить, чому? мені теж кожен раз виходить ця помилка:що ви маєте на увазі фактор 5?
    C'? один біт, який вказує, що кожен мм3 дорівнює 5нм, а потім ви повинні покласти 550nm на осі для 110mm3 і 600nm для 120mm3. Мені? не помилка, піднімаючи тільки останній біт кожного повороту без збільшення brekapoint з нм.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Я добрався, щоб зробити випробування саме в другій половині дня

Причиною цієї помилки ? карту перетворення пара-IQ, що ecm називається кількість? уприскуванням палива.
    Карту я поставив запит на крутний момент 450nm, що відповідає 100,40mm3 IQ, і хотів уникнути, що залізти обертів IQ прийти. Встановлюю весь стовпець з 450 до 100,40mm3 (простіше кажучи, отримує прирощення тільки починаючи з 2500rpm), І, як тільки включаєш картину, я від "помилка калібрування ебу". Навіть якщо його ворота, не просто вимкніть та увімкніть картина з'являється знову. Як тільки я приніс ori цій карті, все знову працює.

У мене враження, що цю карту ви не можете редагувати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    216
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Я добрався, щоб зробити випробування саме в другій половині дня

Причиною цієї помилки ? карту перетворення пара-IQ, що ecm називається кількість? уприскуванням палива.
    Карту я поставив запит на крутний момент 450nm, що відповідає 100,40mm3 IQ, і хотів уникнути, що залізти обертів IQ прийти. Встановлюю весь стовпець з 450 до 100,40mm3 (простіше кажучи, отримує прирощення тільки починаючи з 2500rpm), І, як тільки включаєш картину, я від "помилка калібрування ебу". Навіть якщо його ворота, не просто вимкніть та увімкніть картина з'являється знову. Як тільки я приніс ori цій карті, все знову працює.

У мене враження, що цю карту ви не можете редагувати

На цій карті йде лише змінено com правильну політику і не мають проблем.

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •