Сторінка 5 з 9 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 82
    Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Вирівнювання різних ECU, підключених до мережі can

Banned
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Болга
    сассарі, сардинія
    Повідомлення
    81
    перейти bdm і вирішив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Сьогодні ввечері, повертаючись з роботи, спробував ще раз перевірити разом з мнс на наявність помилок. То управління двигуном мені показати все, крім дати програмування, який залишається причини вибору із зазначенням 00 00 80A4 але в будь-якому випадку не помилка. У БОДІ я давав помилку CAN, що я скинути, боді, однак, дату програмування, було правильним. Машина-то і не горить жоден індикатор, для? я хотів би зрозуміти, наскільки безпечно враховувати і sprattutto якщо ця помилка на момент планування управління двигуном, так і тривожним або менше.

Що ви мені порадите? Я BDM і все одно я читаю ecu, щоб це перевірити, ну і бути впевненим, що немає інших помилок, у частині в цій частині ecu (якщо я правильно зрозумів, у e2prom)?
    Здається, все ок, за винятком дати, причини вибору.

Я забув, я також зробив вирівнювання безконтактними але в будь-якому випадку дата не ви ? правильно.
    Востаннє редагувалось leandro89; 01-02-2014 до 12:40

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    але якщо машина в порядку, і ти не помилки, а не у вас контрольні лампи горять проблема яка, дата програмування? але те, що в тобі, справа, швидше за все, розрив програмування зробив так, що воно написано добре, але це не тягне за собою нічого, ебу не сказав йому начхати, коли і було заплановано, і лише технічні дані, відображати їх в діагностиці.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    дата програмування ? на e2p

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    але якщо машина в порядку, і ти не помилки, а не у вас контрольні лампи горять проблема яка, дата програмування? але те, що в тобі, справа, швидше за все, розрив програмування зробив так, що воно написано добре, але це не тягне за собою нічого, ебу не сказав йому начхати, коли і було заплановано, і лише технічні дані, відображати їх в діагностиці.
    Ми говоримо, що в разі, якщо не дати мені на це наплювати, мій страх, що це єдина помилка видно і, можливо, тоді він виходить інший. Дата, яка була написана раніше була завжди однакова, незалежно від разів, що я переписала flash, бд, я думаю, що спочатку програмування. Якби там був інший прийде і відразу?

Citazione Спочатку Написав giuseppe1374
    дата програмування ? на e2p
    Але e2p, що даних містить дату?

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Нехай так...
    Так нічого не відбувається... якщо і ви не шпигуни добре

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    у e2prom містить коди, коди форсунок, сервіс-заміна масла, та багато іншої інформації, але, як ви казали, якщо у вас немає інших проблем, нехай так, а якщо ще далі, коли ви і зробили досвід, і ви отримаєте необхідне обладнання, ви можете відновити всі, і ви можете бути впевнені, що якщо віск проблема мінімум ти контрольні лампи горять в обсягах і не приходила в рух.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    ок, так краще, cos?, дуже пі? тихий. У вихідні user? р? враховуючи, що для страху залишитися ходьби я горить тільки в гаражі. Враховуючи, що кабель BDM коштує не дуже багато я думав. Якщо хочете, дайте мені р? доказів у BDM на інший ecu, може бути звільнена від підривника, щоб знайти сумісний з моїм, що я повинен перевірити? Я повинен знайти номер HW і SW ідентичні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    GPoint, але спробував зробити інший запису?
    може бути, без сучка і задирки ви відтворює...

Сторінка 5 з 9 PrimaПеред ... 34567 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •