Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 66
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2013
    Повідомлення
    24

Red face Апаратне рішення не працює, півник v2 ver 52 3 led

Привіт всім , пишу вам, тому що хотів би поділитися з вами результатом апаратних змін в matherboard del galletto v2 ver 52 трьох світлодіодів!!!!
    завдяки вказівкам дайте мені з форуму мені вдалося зробити цілком сумісний з усіма авто l,інтерфейс, зазначеної

на відміну від того, вимагалося зміна повної дивовижне істота звуть фара ...тобто

1) заміна n. 2 інтегрований MC34063
    2) заміна 1 конденсатор, перший зверху зліва 470 mfd 35 v
    3) заміна 1 конденсатор 35 v 330 mfd
    4) заміна 1 конденсатор 100 mfd 35 v
    5) заміна 1 резистор smd 470 ом 1 res smd 1,5 ком 1 res smd 270 ом 1 res 1 khom більше 1 res 3,9 k
    6) заміна резонатора (3-pin) з кварц металевий 16 мгц
    7) заміна інтегрованої 14 pin санкт-hec 40106b з вбудованим 14-контактний philips hef40106bt
    8) фільтр epcos b827905513n
    9) фільтр TDK ZIY-2P
    10) RES smd 120 ом

насправді компоненти в mobo вже сумісний з великою кількістю частин у списку
    tant, що я прийшов, щоб step by step

я змінилася, тому резистори smd всіх тих, serievicino в rele', і тільки один знає, 3,9 k є поруч з mc34063 вже є
    після цього перший крок ще не читає delphi....але значення вольт батареї і передається від 11,2 -(недостатньо) 12,7 фіксований!!!!!

ця стабільність дозволило мені мати read error, коли я намагався читати карту!!!!!
    він вже великий результат в тому, що спочатку, здавалося, читати, але тоді не викликало файлу вам давав помилку!!!
    потім я зрозумів, що вбудований hec40106b а також st microeletronics не підходить для грати правильно
    управління poll up харчування (вікна), а також за наявності резонатора дуже дешевий на місці
    в кварц-якість (з мобільного метал (клас точності високий)

результат..!!!!!! стабільний, швидкий, надійний читає і пише правильно з autochksum

авто спробуйте chevrolet captiva 1.9 прочитаний і записаний середньому 12 хв

ford focus tdci 115 л. с. delphi рік 2002 прочитаний і записаний середньому 18 хв

audi a4 1.9 tdci читати написане-12 хв.

tricore в bdm без antituning прочитано і написано за 2 хвилини (всього)

хочу ще спробувати інші автомобілі, як simos та інші...,.якщо ми не знаєте, або вчинити
    крок наступні!!!

я користуюся l можливістю, щоб подякувати всіх користувачів форуму, а також адміністраторів, які з таким терпінням, нас несуть!!!! і що нам надають обміну
    наші захоплення в цей чудовий сайт!!!!! ще раз дякую!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Macchinista
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Турин
    Et
    33
    Повідомлення
    266
    Добре, дуже добре днів я повинен зробити, я ж правити...
    Від матвія

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    ви можете зробити фарба з деталей, замінити ???і де possima взяти запчастини??спасибі!!
    Citazione Спочатку Написав davidepar Visualizza Messaggio
    Привіт всім , пишу вам, тому що хотів би поділитися з вами результатом апаратних змін в matherboard del galletto v2 ver 52 трьох світлодіодів!!!!
    завдяки вказівкам дайте мені з форуму мені вдалося зробити цілком сумісний з усіма авто l,інтерфейс, зазначеної

на відміну від того, вимагалося зміна повної дивовижне істота звуть фара ...тобто

1) заміна n. 2 інтегрований MC34063
    2) заміна 1 конденсатор, перший зверху зліва 470 mfd 35 v
    3) заміна 1 конденсатор 35 v 330 mfd
    4) заміна 1 конденсатор 100 mfd 35 v
    5) заміна 1 резистор smd 470 ом 1 res smd 1,5 ком 1 res smd 270 ом 1 res 1 khom більше 1 res 3,9 k
    6) заміна резонатора (3-pin) з кварц металевий 16 мгц
    7) заміна інтегрованої 14 pin санкт-hec 40106b з вбудованим 14-контактний philips hef40106bt
    8) фільтр epcos b827905513n
    9) фільтр TDK ZIY-2P
    10) RES smd 120 ом

насправді компоненти в mobo вже сумісний з великою кількістю частин у списку
    tant, що я прийшов, щоб step by step

я змінилася, тому резистори smd всіх тих, serievicino в rele', і тільки один знає, 3,9 k є поруч з mc34063 вже є
    після цього перший крок ще не читає delphi....але значення вольт батареї і передається від 11,2 -(недостатньо) 12,7 фіксований!!!!!

ця стабільність дозволило мені мати read error, коли я намагався читати карту!!!!!
    він вже великий результат в тому, що спочатку, здавалося, читати, але тоді не викликало файлу вам давав помилку!!!
    потім я зрозумів, що вбудований hec40106b а також st microeletronics не підходить для грати правильно
    управління poll up харчування (вікна), а також за наявності резонатора дуже дешевий на місці
    в кварц-якість (з мобільного метал (клас точності високий)

результат..!!!!!! стабільний, швидкий, надійний читає і пише правильно з autochksum

авто спробуйте chevrolet captiva 1.9 прочитаний і записаний середньому 12 хв

ford focus tdci 115 л. с. delphi рік 2002 прочитаний і записаний середньому 18 хв

audi a4 1.9 tdci читати написане-12 хв.

tricore в bdm без antituning прочитано і написано за 2 хвилини (всього)

хочу ще спробувати інші автомобілі, як simos та інші...,.якщо ми не знаєте, або вчинити
    крок наступні!!!

я користуюся l можливістю, щоб подякувати всіх користувачів форуму, а також адміністраторів, які з таким терпінням, нас несуть!!!! і що нам надають обміну
    наші захоплення в цей чудовий сайт!!!!! ще раз дякую!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    Матьора
    Повідомлення
    1,423
    ймовірно, ви вже вирішена? з інтегрованою,опір 3.9 k і кварцу

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    дякуємо за обмін
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Citazione Спочатку Написав carlo abarth Visualizza Messaggio
    ви можете зробити фарба з деталей, замінити ???і де possima взяти запчастини??спасибі!!
    доброго дня. у мене gi? зробила кілька місяців тому цих змін, втілюючи в життя рада Mbena, і зараз здається, що вони дали позитивний результат.
    Я лише змінив деякі компоненти; я купив кого-то в пі?, якщо вам це потрібно, дайте мені свисток.
    Sar? радий допомогти вам (в межах можливого)

Можу дати комплексний, опір 3.9 і кварцу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Дякуємо за обмін,я хотів би знати, якщо це можливо, де купити ці компоненти...
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав sportknight Visualizza Messaggio
    ймовірно, ви вже вирішена? з інтегрованою,опір 3.9 k і кварцу
    sportknight ви можете зробити скріншот з зазначенням, l вбудований і опір з кварц замінити?? Дякую
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    тоді хлопці мого не в цьому помилка, як цитує davidepar,я просто намагаюся поліпшити його, якщо c'? потрібно, чому? до зараз або зробив jtag k-line can bdm,тільки я не розумію ... вчора на citroën c3 hdi sid 802 siemens не вдалося це зробити в boot mode або довелося отпаять його flasch AM29F400BB,не знаю, якщо проблема в ecu або galluccio, я повинен спробувати на інший ecu, щоб підтвердити,значення в вольтах в sw показує 12.7 фіксованої,тепер я хотів би знати, якщо c'? деякі компоненти, щоб замінити чи ні!!дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    203
    Ці зміни, про які говорив sportknight

півник modifiche.jpg

Сторінка 1 з 7 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення