Спочатку Написав
davidepar
Привіт всім , пишу вам, тому що хотів би поділитися з вами результатом апаратних змін в matherboard del galletto v2 ver 52 трьох світлодіодів!!!!
завдяки вказівкам дайте мені з форуму мені вдалося зробити цілком сумісний з усіма авто l,інтерфейс, зазначеної
на відміну від того, вимагалося зміна повної дивовижне істота звуть фара ...тобто
1) заміна n. 2 інтегрований MC34063
2) заміна 1 конденсатор, перший зверху зліва 470 mfd 35 v
3) заміна 1 конденсатор 35 v 330 mfd
4) заміна 1 конденсатор 100 mfd 35 v
5) заміна 1 резистор smd 470 ом 1 res smd 1,5 ком 1 res smd 270 ом 1 res 1 khom більше 1 res 3,9 k
6) заміна резонатора (3-pin) з кварц металевий 16 мгц
7) заміна інтегрованої 14 pin санкт-hec 40106b з вбудованим 14-контактний philips hef40106bt
8) фільтр epcos b827905513n
9) фільтр TDK ZIY-2P
10) RES smd 120 ом
насправді компоненти в mobo вже сумісний з великою кількістю частин у списку
tant, що я прийшов, щоб step by step
я змінилася, тому резистори smd всіх тих, serievicino в rele', і тільки один знає, 3,9 k є поруч з mc34063 вже є
після цього перший крок ще не читає delphi....але значення вольт батареї і передається від 11,2 -(недостатньо) 12,7 фіксований!!!!!
ця стабільність дозволило мені мати read error, коли я намагався читати карту!!!!!
він вже великий результат в тому, що спочатку, здавалося, читати, але тоді не викликало файлу вам давав помилку!!!
потім я зрозумів, що вбудований hec40106b а також st microeletronics не підходить для грати правильно
управління poll up харчування (вікна), а також за наявності резонатора дуже дешевий на місці
в кварц-якість (з мобільного метал (клас точності високий)
результат..!!!!!! стабільний, швидкий, надійний читає і пише правильно з autochksum
авто спробуйте chevrolet captiva 1.9 прочитаний і записаний середньому 12 хв
ford focus tdci 115 л. с. delphi рік 2002 прочитаний і записаний середньому 18 хв
audi a4 1.9 tdci читати написане-12 хв.
tricore в bdm без antituning прочитано і написано за 2 хвилини (всього)
хочу ще спробувати інші автомобілі, як simos та інші...,.якщо ми не знаєте, або вчинити
крок наступні!!!
я користуюся l можливістю, щоб подякувати всіх користувачів форуму, а також адміністраторів, які з таким терпінням, нас несуть!!!! і що нам надають обміну
наші захоплення в цей чудовий сайт!!!!! ще раз дякую!!!