Сторінка 4 з 9 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 82
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав beppe.c Visualizza Messaggio
    я не можу бачити файли ne ваш ne написав, але різниця повинна бути на початку файлу, то ліжко з cmd повинен бути повний файл те, що ти замість того, стосується тільки управління двигуном,ось чому я кажу тобі написати повний файл.
    отримати файл, який ви відправили (2mb) і написати з галло або mpps або v2 коротше кажучи, будь seriale.per мене повинна вирішити.
    файл додав frantik3 не потрібен користувачеві, тому що ліжко від послідовного порту, до них подають fle повний мікро-ліжко в bdm (навіть якщо потім не може писати з його обладнанням), в цьому випадку він зруйнував те, що я також не вважаю, бо він ими дату запису, і це має бути написано в e2prom.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    я думаю, що ще важливо зробити ? допомогти знайти windows all користувача і вирішити проблему в якій-небудь пам'яті, або.я шукав, але на жаль я нічого не знайшов.
    в послідовний читає тільки двигун, але файл-ліжко в bdm пише повний.
    одне і те ж ? історію, що сталася з моїм другом, і він вирішив з написанням flasch повний,але гару в цьому випадку проблема полягає в eepro але я думаю, що це варто спробувати немає?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав beppe.c Visualizza Messaggio
    я не можу бачити файли ne ваш ne написав, але різниця повинна бути на початку файлу, то ліжко з cmd повинен бути повний файл те, що ти замість того, стосується тільки управління двигуном,ось чому я кажу тобі написати повний файл.
    отримати файл, який ви відправили (2mb) і написати з галло або mpps або v2 коротше кажучи, будь seriale.per мене повинна вирішити.
    Файл frantik, ніж мій орі, що я завантажив кілька років тому ? відрізняється на початку і в кінці, де я не думаю, що керування двигуном. Карти, що відносяться до управління двигуна є підвищені, у порівнянні з моєю орі, чому? я вважаю, що було прийнято auto gi? на магнітній стрічці. Відмінності в ininizio, де я прямий і ecm змушує мене бачити spece пила, а в заключній частині, де два файли мають тенденції абсолютно різні.
    Це ? мій орі: 883_726.zip

Citazione Спочатку Написав alfajtd Visualizza Messaggio
    куплені в bdm100...
    і ти робиш....

якщо ні, напишіть мені в ecu в турині і пишу я...

але не v? навіть не переписавши бд той же файл, що ви пишете?
    Після блокування комп'ютер, я перезавантажив, і я зміг переписати ecu. Машина частина, у мене є, обернувся, щоб побачити, якщо він вимкнеться або назад полін дивно, але запускається. Проблема ? що у мене індикатор двигуна горить і я навіть не можу увійти на діагностику, для? ви можете переписати насправді я намагався повернути вихідний файл, але продовжує горіти індикатор і нічого не діагноз. Єдине, що я міг бачити між до і після ? дата причини вибору в програмі 1250 у процесі читання.

Citazione Спочатку Написав ugoboss
    файл додав frantik3 не потрібен користувачеві, тому що ліжко від послідовного порту, до них подають fle повний мікро-ліжко в bdm (навіть якщо потім не може писати з його обладнанням), в цьому випадку він зруйнував те, що я також не вважаю, бо він ими дату запису, і це має бути написано в e2prom.
    Але якщо мені отримати цю bdm100 і читаю повністю, можна було б виправити мій файл? Потім з BDM читаю пам'ять, що я читаю, як правило, з 1250 + мікро + e2prom. Я б e2prom від перезапису в разі моєї була зруйнована, але потім я повинен перекодувати всі або назад в поодинці?
    Завтра я бачу на тб і в будь-якому випадку спасибі вам також alfajtd для його наявності, між іншим, в Турині іноді ми зрозуміли, для роботи.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe1374
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Сицилія Катання
    Повідомлення
    408
    увагу? з вашого півня навіть там намагаються, як правило, правило n.1 у цій роботі ? що ви повинні читати і писати один і той же інструмент, що робить ці тести ви також можете заблокувати ебу, я вам рекомендую, як якщо б я, мій друже, чи ви купите навіть простий bdm або ви покладаєтеся на тих, хто обладнання, машина, ви йдете, і тепер ви прикріплені, не робити речей, про які ви можете шкодувати, випробування називаються випробуваннями саме, чому? ? сумнівний успіх, якщо ви хочете піти на вулицю-й? впевнена, ви повинні завантажити в bdm.

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    якщо у вас горить я думаю, помилка в контрольній сумі...
    у вас є діагноз?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    увагу? з вашого півня навіть там намагаються, як правило, правило n.1 у цій роботі ? що ви повинні читати і писати один і той же інструмент, що робить ці тести ви також можете заблокувати ебу, я вам рекомендую, як якщо б я, мій друже, чи ви купите навіть простий bdm або ви покладаєтеся на тих, хто обладнання, машина, ви йдете, і тепер ви прикріплені, не робити речей, про які ви можете шкодувати, випробування називаються випробуваннями саме, чому? ? сумнівний успіх, якщо ви хочете піти на вулицю-й? впевнена, ви повинні завантажити в bdm.
    дякую за пораду, насправді я намагаюся з'ясувати можливі шляхи вирішення і, якщо вони в мої здібності? щоб запобігти ще гірші пошкодження. Досі єдиним доказом того, що я міг би зробити і завантажити файл frantik або те, що я знайшов в базі даних, що і вихідні файли форуму ? ідентична моєї, за винятком перших адрес, які, якщо я правильно розумію, залежать від типу читання. ? andrei переписати тільки частина ecu щодо управління двигуном, так що якщо це, як мені сказали інші користувачі, що помилка porebbe бути ще 2 спогади, ймовірно, в e2prom, що я міг читати тільки в bdm вирішує дуже мало переписати файл орі взяв з бази даних. Я consigliavi залишити пропустіть цей тест?

якщо у вас горить я думаю, помилка в контрольній сумі...
    у вас є діагноз?
    Я пробував з МНС, але коли я з'єдную управління двигуном, на першій сторінці, де ви можете переглядати інформацію (код iso, дата програмування, і т. д..) поля всі білі. Якщо це було неправильно, контрольна машина не варто навіть починати, чи я помиляюся?
    Востаннє редагувалось leandro89; 01-02-2014 до 12:39

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    ок....

але помилки вам щось говорить?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Нічого, але я думаю, що не може навіть взаємодіяти в борг через проблеми, чому? не закон, навіть не параметри і не запускає навіть не приводи.

Banned
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Piemont
    Повідомлення
    432
    Ви повинні спробувати зробити вирівнювання проксі...

Або ввійти в тіло і подивитися, якщо є помилки, їх....

Gi? що осторонь, і ви можете використовувати....

Впевнений, що-то ? пішов пошкоджений....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Ви повинні спробувати зробити вирівнювання проксі...

Або ввійти в тіло і подивитися, якщо є помилки, їх....

Gi? що осторонь, і ви можете використовувати....

Впевнений, що-то ? пішов пошкоджений....
    Ця операція, безумовно, не зашкодить, так що я можу навіть не намагатися. Але allinemanto проксі на практиці, що робить?

Сторінка 4 з 9 PrimaПеред ... 23456 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •