Сторінка 38 з 111 PrimaПеред ... 2836373839404888 ... ОстаннєUltima
Результати від 371 до 380 в 1107
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Ок, зрозумів, дякую маріо тисячу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Тільки я з 75 я не можу піти за 1460? xD

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав Денні Visualizza Messaggio
    Тільки я з 75 я не можу піти за 1460? xD
    Ах, не знаю, я думав, що для 75 було більше? легко бачити, що повинні мати ті ж насос-форсунки 90, резюме, а також ж ecu.. Але я, можливо, сказав що-то не справжнє.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Сицилія-Катання...
    Повідомлення
    438
    Я не зміг піти за 1460, і якщо встаю біт місце на 775, інші, що тиск балерина...вимикається прямо з машини і скасувати стартера протягом 10 секунд xD

НОВАЧОК L'avatar di turbolic
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Території Розповіді( Генуя)
    Повідомлення
    10
    Citazione Спочатку Написав riccardo92 Visualizza Messaggio
    Чому? ви хочете скоротити час вприскування? введіть до і після ВМТ і ви з-за fumosit?? Мені незрозуміло, чому? також я намагаюся зменшити куріння, для? я не ін'єкції, cos? довгі.

Дивно, до мене не ви ? ніколи не горить контрольна лампа з 1450 бар, а з 1460.

Я не можу зрозуміти одну річ: чому? тиск, від золота, після максимуму ( 3750 оборотів в хвилину - 1400bar) падає зі збільшенням оборотів 1320 бар? І зміни розумним (і не шкідливо) принести високі обороти все в 1450?
    Не в змозі відповісти на ваше запитання, я місяців, що вивчення цього ебу, але в мене мало документації, і те, що я знайшов у мережі, і я вважала, що діє в реальності? не ?, наприклад, на тиску в рампі, я давав зсув 0, а ? -100.
    У будь-якому випадку, навіть з оригінальною карті mj 70cv курить, на відміну від 90cv, що середня карта не курить нічого.
    На мій файл, на останні криві основного уприскування до максимального збільшень c'? різниця 155.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    27
    Дивно, не повинен курити карту орі, ? ймовірно, що є проблема. У будь-якому випадку ми не можемо говорити про це тут сіна? давайте по темі

Я максимум приростів я 217 і диму достатньо, навіть я, але не inietto ніколи не після вмт, я думаю, що просто задихалися

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    але мова rail в 75 л. с., якщо ми копіюємо карти від 90 л. с. управління rail говорите, що діє?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Ela.Toretto Visualizza Messaggio
    але мова rail в 75 л. с., якщо ми копіюємо карти від 90 л. с. управління rail говорите, що діє?
    для 75 л. с. мова і інше є і інші зміни, з внесенням у файл ще біт змінити, якщо прокрутити назад в пост і читати добре, ви знайдете рішення..
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    117
    я повернувся назад? зараз я не можу бачити екран, а потім я йду в ніс однак при порівнянні файлів, 75 і 90 я знайшов трохи по-різному, перш ніж карту rail справжньої, і я хотів би знати, якщо я можу бути на правильному шляху

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    163
    Хлопці, а чому ви зупинилися з пост ви робите роботу, величезне, тому що' ми не будемо поступово робити ясності на всіх marelli, як ви робили?

Сторінка 38 з 111 PrimaПеред ... 2836373839404888 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •