Ок, зрозумів, дякую маріо тисячу
Ок, зрозумів, дякую маріо тисячу
Тільки я з 75 я не можу піти за 1460? xD
Я не зміг піти за 1460, і якщо встаю біт місце на 775, інші, що тиск балерина...вимикається прямо з машини і скасувати стартера протягом 10 секунд xD
Не в змозі відповісти на ваше запитання, я місяців, що вивчення цього ебу, але в мене мало документації, і те, що я знайшов у мережі, і я вважала, що діє в реальності? не ?, наприклад, на тиску в рампі, я давав зсув 0, а ? -100.
У будь-якому випадку, навіть з оригінальною карті mj 70cv курить, на відміну від 90cv, що середня карта не курить нічого.
На мій файл, на останні криві основного уприскування до максимального збільшень c'? різниця 155.
Дивно, не повинен курити карту орі, ? ймовірно, що є проблема. У будь-якому випадку ми не можемо говорити про це тут сіна? давайте по темі
Я максимум приростів я 217 і диму достатньо, навіть я, але не inietto ніколи не після вмт, я думаю, що просто задихалися![]()
але мова rail в 75 л. с., якщо ми копіюємо карти від 90 л. с. управління rail говорите, що діє?
я повернувся назад? зараз я не можу бачити екран, а потім я йду в нісоднак при порівнянні файлів, 75 і 90 я знайшов трохи по-різному, перш ніж карту rail справжньої, і я хотів би знати, якщо я можу бути на правильному шляху
![]()
Хлопці, а чому ви зупинилися з пост ви робите роботу, величезне, тому що' ми не будемо поступово робити ясності на всіх marelli, як ви робили?