Сторінка 38 з 106 PrimaПеред ... 2836373839404888 ... ОстаннєUltima
Результати від 371 до 380 в 1107

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Я пробував цей файл тільки з rail і відповідні обмежувачі змінено і терміни (подовжені), але все обмежувачі крутного моменту орі.
    Але завжди помилка тиску палива і тиску, що, однак, не ? стабільною і в будь-якому випадку не піднімається вище 1490/1500 бар.

З пропозицією Backgroop я змінив також ще два біта, що у моєму файлі в точку (але навіть те, що y видно, що вони ідентичні) за адресами, 655D4 і 655DB які повинні бути дві інші обмежувачі тиску (eprom*2-100)

Але навіть ці два біта ситуація не змінюється.
    Привіт, якщо ви завжди recovery може бути більше? однієї причини, а саме:

Датчик флейта rail пошкоджений
    помилка біт змінено
    помилка, чому? є ще біт змінити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    По мені c'? ще кілька бітів, а не можу зрозуміти, добре, карту 67A06... обмежувач rail у функції температури дизельного палива... в осі, у мене температура дизельного палива, але в іншого має бути... але я не розумію, коефіцієнт перетворення, і якщо вони дійсно обороти чи ні...
    Я кажу, cos? чому? навіть без зміни цих 4 біт ліжками, де ви говорили, тут, в обговоренні, коли я намагалася піти з rail я теж роблю помилки карти від 1450 бар у той час як, якщо я правильно пам'ятаю, якийсь час назад я пробував карту від 1480 бар і, що не дав мені помилку... тепер не вважаю-й?.. є pi? 110 писання...

Альтернативою було б змінити біт підсилення датчика rail... знаючи що ?... cos? робити пі? або те, що робить модуль. Звичайно, на діагностику треба зробити карту, типу від 1400 барів, які в реальності? потім будуть пі? так як датчик зчитує менше фактичного тиску і, відповідно, насос штовхає-й?... недолік, що тоді ? в якості модуля аналогового лінійного тренду і, отже, я-й? тиск завжди...

Зараз я поставив карту в 1430 і йде, що ? спектакль, і насамперед не шпигуни. Те, що з 1600 бар був моєю нав'язливою ідеєю, щоб установка форсунок 1.3 від 95 cv і змусити їх працювати саме в 1600 бар, чи що ? їх робочий тиск.

НОВАЧОК L'avatar di turbolic
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Території Розповіді( Генуя)
    Повідомлення
    10

Те, що з 1600 бар був моєю нав'язливою ідеєю, щоб установка форсунок 1.3 від 95 cv і змусити їх працювати саме в 1600 бар, чи що ? їх робочий тиск.
    В моєму panda раніше не горить, навіть midificando два біти.
    Для мене, а не тягнути на тиск, не ? нав'язлива ідея, моя мета ? намагаюся палити менше, насправді продуктивність, які я отримав від автомобіля більше? задовільними, йде вже занадто по відношенню до його прохідності, не вважаючи, що я повинен встановити посиленого зчеплення, чому? сани постійно.
    ? якщо ми переходимо на тиск, чи можу я зменшити час відкриття і, ймовірно, курить менше, спина, навіть з turbo оригінальний( діагноз бар точним), і, можливо,? з цієї причини, що курить, потягнувши.

вітаю всіх.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    По мені c'? ще кілька бітів, а не можу зрозуміти, добре, карту 67A06... обмежувач rail у функції температури дизельного палива... в осі, у мене температура дизельного палива, але в іншого має бути... але я не розумію, коефіцієнт перетворення, і якщо вони дійсно обороти чи ні...
    Я кажу, cos? чому? навіть без зміни цих 4 біт ліжками, де ви говорили, тут, в обговоренні, коли я намагалася піти з rail я теж роблю помилки карти від 1450 бар у той час як, якщо я правильно пам'ятаю, якийсь час назад я пробував карту від 1480 бар і, що не дав мені помилку... тепер не вважаю-й?.. є pi? 110 писання...

Альтернативою було б змінити біт підсилення датчика rail... знаючи що ?... cos? робити пі? або те, що робить модуль. Звичайно, на діагностику треба зробити карту, типу від 1400 барів, які в реальності? потім будуть пі? так як датчик зчитує менше фактичного тиску і, відповідно, насос штовхає-й?... недолік, що тоді ? в якості модуля аналогового лінійного тренду і, отже, я-й? тиск завжди...

Зараз я поставив карту в 1430 і йде, що ? спектакль, і насамперед не шпигуни. Те, що з 1600 бар був моєю нав'язливою ідеєю, щоб установка форсунок 1.3 від 95 cv і змусити їх працювати саме в 1600 бар, чи що ? їх робочий тиск.
    для мене найкращим рішенням було б купити собі автомобіль, який розвиває потужність 140 кінських сил, і ви побачите, що не буде більше проблем...а я, прочитавши всю тему і захоплююся вами за всі випробування, що ви зробили насправді добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Мене індикатор загоряється, якщо тиск в діагноз перевищує 1450 бар біля... якщо тиск буде нижче, жодна індикаторна лампочка.
    Але якщо я роблю карту rail також від 1450 бар (таким чином, значення 1550 на мапу))) а мені горить, чому? чи можу я отримати пік 20/30 бар вище встановленого тиску.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2013
    Повідомлення
    27
    Citazione Спочатку Написав turbolic Visualizza Messaggio
    В моєму panda раніше не горить, навіть midificando два біти.
    Для мене, а не тягнути на тиск, не ? нав'язлива ідея, моя мета ? намагаюся палити менше, насправді продуктивність, які я отримав від автомобіля більше? задовільними, йде вже занадто по відношенню до його прохідності, не вважаючи, що я повинен встановити посиленого зчеплення, чому? сани постійно.
    ? якщо ми переходимо на тиск, чи можу я зменшити час відкриття і, ймовірно, курить менше, спина, навіть з turbo оригінальний( діагноз бар точним), і, можливо,? з цієї причини, що курить, потягнувши.

вітаю всіх.
    Чому? ви хочете скоротити час вприскування? введіть до і після ВМТ і ви з-за fumosit?? Мені незрозуміло, чому? також я намагаюся зменшити куріння, для? я не ін'єкції, cos? довгі.

Мене індикатор загоряється, якщо тиск в діагноз перевищує 1450 бар біля... якщо тиск буде нижче, жодна індикаторна лампочка.
    Але якщо я роблю карту rail також від 1450 бар (таким чином, значення 1550 на мапу))) а мені горить, чому? чи можу я отримати пік 20/30 бар вище встановленого тиску.
    Дивно, до мене не ви ? ніколи не горить контрольна лампа з 1450 бар, а з 1460.

Я не можу зрозуміти одну річ: чому? тиск, від золота, після максимуму ( 3750 оборотів в хвилину - 1400bar) падає зі збільшенням оборотів 1320 бар? І зміни розумним (і не шкідливо) принести високі обороти все в 1450?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав riccardo92 Visualizza Messaggio

Я не можу зрозуміти одну річ: чому? тиск, від золота, після максимуму ( 3750 оборотів в хвилину - 1400bar) падає зі збільшенням оборотів 1320 бар? І зміни розумним (і не шкідливо) принести високі обороти все в 1450?
    Ну, може бути, навіть мені в 1450 немає і 1460... у мене зроблено так багато карт і пу? бути, що я заплутався.
    Тиск після піку падає, чому? значення cos? на карті орі.. якщо ви запитаєте мене, чому? інженери fiat, їм задумана, cos? тоді я не знаю...

НОВАЧОК L'avatar di turbolic
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Території Розповіді( Генуя)
    Повідомлення
    10
    Citazione Спочатку Написав riccardo92 Visualizza Messaggio
    Чому? ви хочете скоротити час вприскування? введіть до і після ВМТ і ви з-за fumosit?? Мені незрозуміло, чому? також я намагаюся зменшити куріння, для? я не ін'єкції, cos? довгі.

Не в змозі відповісти на ваше запитання, я місяців, що вивчення цього ебу, але в мене мало документації, і те, що я знайшов у мережі, і я вважала, що діє в реальності? не ?, наприклад, на тиску в рампі, я давав зсув 0, а ? -100.
    У будь-якому випадку, навіть з оригінальною карті mj 70cv курить, на відміну від 90cv, що середня карта не курить нічого.
    На мій файл, на останні криві основного уприскування до максимального збільшень c'? різниця 155.
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Я думаю, що іноді ви також повинні знати, якщо механічні компоненти, як наприклад залізничних таким чином, насос,форсунки,флейта, форсунки,датчик флейта тиску в рампі, бути абсолютно цілим, без будь-яких проблем, чому? досить того, що один з цих органів механічні функції в борг, ось, пояснив проблему, для відновлення.Це-те, чому? c'? люди, які не мають проблем, помилок, пов'язаних з тиском, навіть якщо modifcano два біта в результаті чого тиск навіть до 1600 мбар.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав eobdexpression Visualizza Messaggio
    Я думаю, що іноді ви також повинні знати, якщо механічні компоненти, як наприклад залізничних таким чином, насос,форсунки,флейта, форсунки,датчик флейта тиску в рампі, бути абсолютно цілим, без будь-яких проблем, чому? досить того, що один з цих органів механічні функції в борг, ось, пояснив проблему, для відновлення.Це-те, чому? c'? люди, які не мають проблем, помилок, пов'язаних з тиском, навіть якщо modifcano два біта в результаті чого тиск навіть до 1600 мбар.
    За те, що я знаю, я не так багато, щоб riusciscire мати 1600 бар двигун 70CV... 75 ? інша історія. Наскільки мені відомо, є тільки у двох випадках, Backgroop і упорядників, які я прочитав тут, в цій або в інший форум, Bobracing.
    Тут ми маємо два або три користувачі, які ми пробуємо, і у нас ті ж результати, а потім, по мені, не вистачає якоїсь іншої дрібниці.

Сторінка 38 з 106 PrimaПеред ... 2836373839404888 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •