По мені c'? ще кілька бітів, а не можу зрозуміти, добре, карту 67A06... обмежувач rail у функції температури дизельного палива... в осі, у мене температура дизельного палива, але в іншого має бути... але я не розумію, коефіцієнт перетворення, і якщо вони дійсно обороти чи ні...
Я кажу, cos? чому? навіть без зміни цих 4 біт ліжками, де ви говорили, тут, в обговоренні, коли я намагалася піти з rail я теж роблю помилки карти від 1450 бар у той час як, якщо я правильно пам'ятаю, якийсь час назад я пробував карту від 1480 бар і, що не дав мені помилку... тепер не вважаю-й?.. є pi? 110 писання...
Альтернативою було б змінити біт підсилення датчика rail... знаючи що ?... cos? робити пі? або те, що робить модуль. Звичайно, на діагностику треба зробити карту, типу від 1400 барів, які в реальності? потім будуть пі? так як датчик зчитує менше фактичного тиску і, відповідно, насос штовхає-й?... недолік, що тоді ? в якості модуля аналогового лінійного тренду і, отже, я-й? тиск завжди...
Зараз я поставив карту в 1430 і йде, що ? спектакль, і насамперед не шпигуни. Те, що з 1600 бар був моєю нав'язливою ідеєю, щоб установка форсунок 1.3 від 95 cv і змусити їх працювати саме в 1600 бар, чи що ? їх робочий тиск.
В моєму panda раніше не горить, навіть midificando два біти.
Для мене, а не тягнути на тиск, не ? нав'язлива ідея, моя мета ? намагаюся палити менше, насправді продуктивність, які я отримав від автомобіля більше? задовільними, йде вже занадто по відношенню до його прохідності, не вважаючи, що я повинен встановити посиленого зчеплення, чому? сани постійно.
? якщо ми переходимо на тиск, чи можу я зменшити час відкриття і, ймовірно, курить менше, спина, навіть з turbo оригінальний( діагноз бар точним), і, можливо,? з цієї причини, що курить, потягнувши.
вітаю всіх.
Мене індикатор загоряється, якщо тиск в діагноз перевищує 1450 бар біля... якщо тиск буде нижче, жодна індикаторна лампочка.
Але якщо я роблю карту rail також від 1450 бар (таким чином, значення 1550 на мапу))) а мені горить, чому? чи можу я отримати пік 20/30 бар вище встановленого тиску.
Чому? ви хочете скоротити час вприскування? введіть до і після ВМТ і ви з-за fumosit?? Мені незрозуміло, чому? також я намагаюся зменшити куріння, для? я не ін'єкції, cos? довгі.
Дивно, до мене не ви ? ніколи не горить контрольна лампа з 1450 бар, а з 1460.
Я не можу зрозуміти одну річ: чому? тиск, від золота, після максимуму ( 3750 оборотів в хвилину - 1400bar) падає зі збільшенням оборотів 1320 бар? І зміни розумним (і не шкідливо) принести високі обороти все в 1450?
Не в змозі відповісти на ваше запитання, я місяців, що вивчення цього ебу, але в мене мало документації, і те, що я знайшов у мережі, і я вважала, що діє в реальності? не ?, наприклад, на тиску в рампі, я давав зсув 0, а ? -100.
У будь-якому випадку, навіть з оригінальною карті mj 70cv курить, на відміну від 90cv, що середня карта не курить нічого.
На мій файл, на останні криві основного уприскування до максимального збільшень c'? різниця 155.
Я думаю, що іноді ви також повинні знати, якщо механічні компоненти, як наприклад залізничних таким чином, насос,форсунки,флейта, форсунки,датчик флейта тиску в рампі, бути абсолютно цілим, без будь-яких проблем, чому? досить того, що один з цих органів механічні функції в борг, ось, пояснив проблему, для відновлення.Це-те, чому? c'? люди, які не мають проблем, помилок, пов'язаних з тиском, навіть якщо modifcano два біта в результаті чого тиск навіть до 1600 мбар.
За те, що я знаю, я не так багато, щоб riusciscire мати 1600 бар двигун 70CV... 75 ? інша історія. Наскільки мені відомо, є тільки у двох випадках, Backgroop і упорядників, які я прочитав тут, в цій або в інший форум, Bobracing.
Тут ми маємо два або три користувачі, які ми пробуємо, і у нас ті ж результати, а потім, по мені, не вистачає якоїсь іншої дрібниці.