Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162

IQ не підвищує на Fiat 1.9 JTD Edc15c5

У мене було трохи часу, і цей уїк-енд я почав грати з сімейного автомобіля (Fiat Multipla 1.9 JTD 105л.з edc15c5).
    Я поставив перед собою мету, хочете додати IQ = 79мм^3 дизель, змінивши тільки 3 карти пов'язані між собою, і що вони повинні діяти на IQ: карта педаль, обмежувач диму і обмежувачем крутного моменту. Необхідні значення в десяткове число, помножене на 0,01 повинні повертати мм^3.
    Діагноз,?, справу? загальне число дизельного палива ? завжди близько 55-56 mg/i, які повинні відповідати близько 0,85*55=65 мм^3
    Також зменшення/збільшення значення 3 карти, справа? загальне число дизельного палива ? завжди 55-56 мг/їй.
    Я спробував прокрутити в карту, але я не визначив ні один з обмежувачів IQ, які характеризують edc15c7.

Я пропустив щось, що блокує IQ?

Вихідний файл ? був прикомандирований в банк даних час назад:П?#8

Дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    У idirizzo 07b272 (після карта педалі) повинен мати обмежувач iq? ? значення 66mm3 тому воно повинно бути дещо інший

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    У idirizzo 07b272 (після карта педалі) повинен мати обмежувач iq? ? значення 66mm3 тому воно повинно бути дещо інший
    Дякуємо за правила? цій карті потрібно тільки для полегшення запалювання при низьких температурах.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    469
    Я думав, що був обмежувач залежно від темп. Ви Вже пробували мод? Які служать 66mm3 в самому стартері?...,. C повинен мати обмежувач відповідно до прес-turbo

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав Вже Visualizza Messaggio
    Я думав, що був обмежувач залежно від темп. Ви Вже пробували мод? Які служать 66mm3 в самому стартері?...,. C повинен мати обмежувач відповідно до прес-turbo
    Якщо ви зробите справа в оборотах, в діапазоні від 0 до 750 оборотів в хвилину і температури дизельного палива є негативні ? еквівалент карту з двигунів TDI, які мають проблеми холодного пуску. Принаймні це ? ми? що я зрозумів, читаючи значення в 2D.

Ми приймаємо поради та припущення cos? як тільки я роблю з тіста

Незважаючи на те ecu дуже старий, здається, більше? важким, ніж очікувалося

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di kingsnake
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Et
    39
    Повідомлення
    110
    Citazione Спочатку Написав biondo83 Visualizza Messaggio
    Якщо ви зробите справа в оборотах, в діапазоні від 0 до 750 оборотів в хвилину і температури дизельного палива є негативні ? еквівалент карту з двигунів TDI, які мають проблеми холодного пуску. Принаймні це ? ми? що я зрозумів, читаючи значення в 2D.

Ми приймаємо поради та припущення cos? як тільки я роблю з тіста

Незважаючи на те ecu дуже старий, здається, більше? важким, ніж очікувалося
    I TDI мають проблеми з гарячий старт

Я міг би знати апаратне і програмне забезпечення цієї ecu?

Citazione Спочатку Написав biondo83 Visualizza Messaggio
    Ви підкажіть, а на останніх випробувань:

- внести зміни в картку 7BC22 не визначила, якого-небудь збільшення IQ;
    - внести зміни в картку 7BC5E дозволило мені надати між 70 і 75 мм^3 у діапазоні 2100 2400 оборотів в хвилину. Вище 2400 оборотів в хвилину IQ ? завжди була нижче 70 мм^3.

Здавалося б, що блокування IQ був винесений на карту 7BC5E.

Значення "Маси повітря вимірюється" і "Маси повітря об'єктив", - вимірюються від MAP або MAF?
    Я намагався від'єднати роз'єм від MAF і значення в діагностиці "Маси повітря вимірюється" і "Маси повітря мета" розрізняються так само, як і роз'єм був підключений. Ми? що змінюється ? тільки температура зчитується, який йде на 40?C (=> Температура Повітря в/ц = 4,75 Вольт) і "Маси Повітря До/C", що проходить 2,1 Вольт до 0 Вольт, нарешті, відкриття клапана EGR проходить в 1% (завжди з MAF стаккато) і стан ? "Активний".

Потім, MAF надає тільки посилання температури (напруги), і маси повітря (напруга)?
    Відключити MAF від карти, що передбачає, з точки зору значення і помилки в діагностиці?
    Я міг би знати апаратне і програмне забезпечення цієї ecu?
    Востаннє редагувалось leandro89; 23-02-2014 до 17:39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Також в цей уїк-енд я провів кілька тестів: змінені деякі panettoni в карту, десяткові значення "2500-3000-4000-5500", але невдало. IQ ? незмінною

Якусь пораду?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Флоренція
    Повідомлення
    961
    Я відповідаю тут, що мені здається-й? доречно.

Діагноз помиляється юніт? вимірювання, вона завжди так робила, 55-56 є мм^3/не мг.
    Напевно, як і ви ? біг обмежувач дизель f(T_water), якщо я правильно пам'ятаю, 8x1, але не сподіватися на те, що піти набагато далі, цей двигун оснащений форсунками, дуже маленькі...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio

Діагноз помиляється юніт? вимірювання, вона завжди так робила, 55-56 є мм^3/не мг.
    Напевно, як і ви ? біг обмежувач дизель f(T_water), якщо я правильно пам'ятаю, 8x1, але не сподіватися на те, що піти набагато далі, цей двигун оснащений форсунками, дуже маленькі...
    Ви маєте на увазі обмежувач дизель місці за адресою 7BC5E?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cicciogsr
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Sicily
    Повідомлення
    428
    Citazione Спочатку Написав SandroMarciano Visualizza Messaggio

я згоден, якщо не разблокируете все, не відкриває повністю дизельне паливо ori повинні вводити близько 50 перевищені 68 починає палити, якщо не піднімається тиск..

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •