але страждають від геометрії, ті все що там йдуть d домовленості..а завжди dtc потрібно читати!!
але страждають від геометрії, ті все що там йдуть d домовленості..а завжди dtc потрібно читати!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Перевірте труби великі, які йдуть на інтеркулер і те, що йде на турбо .
бачив recoveri, я думаю, проблема надлишкового тиску,перевірити труби, які йдуть до клапана dell привід, turbo,якщо працездатні думаю, що проблема в geometria.prova у зняти аукціоні dell привід і зробити рух вручну,подивитися, як вона тече, l аукціоні.
я сподіваюся, що вирішите.
якщо ми від dtc ..може бути, ми не пишемо вірш!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Тиск палива в мене, дав recoveri і помер в машині...я думаю, я теж до геометрії...recovery падає відразу або залишається до ке не вимкнути?
Проблема в тому, підтримувати швидкість думки вище швидкості роботи машини
я вважаю, що це марно сидіти тут і робити припущення, що може бути, поки користувач не ставить діагноз глибокого і каже, принаймні, якась помилка виходить, всі курять, те, що ми говоримо.
уго ---- президент A.E.P.
хлопці!бачив труднощі користувача, щоб зробити діагностику і подивитися, dtc, як було б правильно зробити,від інформації, яку дав нам cio? що автомобіль йде в recovery я роблю висновок, що це тиск наддуву, тому що якщо б це був дизель автомобіль помер.бачив тести зробити, що легко, я дав свою пораду,****** прийняти його.
але без уніан діагноз добре, може бути багато наслідків.пу? бути дизельного фільтра забиті,насос, калу тиску,датчик rail, який не читає добре,геометрію, замки,електромагнітний клапан турбіни, що зупиняє,натискання і калу,я міг би продовжувати годинами,існує безліч випадків, намагається змусити вас зробити діагностику з відповідним інструментом