Umh, Але ви не повинні робити, тільки brack point для того, щоб скористатися 1600bar тиску? Чи краще, якщо все залишається колишнім, все одно повинні ricalcolarsi всі екю, я не думаю, що перестане вводити від 1400 до 1600 бар...
Umh, Але ви не повинні робити, тільки brack point для того, щоб скористатися 1600bar тиску? Чи краще, якщо все залишається колишнім, все одно повинні ricalcolarsi всі екю, я не думаю, що перестане вводити від 1400 до 1600 бар...
я також висвітлено тенденції стрибками від 3000 3300 обертів, машина йде ривками... я? перерва уприскування не я редагував, скажіть, що це проблема?
Особисто я не думаю, serva робити ін'єкції таким чином, так? у gp90 має ті ж t 75, але з тиском pi? високі..
Ви порівняли карти? мене не буде, час іншого.. вони пристосовані до роботи при тиску pi? високі:
temp70-90.JPG
Терпіння і чеснота сильних..
Я тралили два файлу gp 75 і 90 для виступу rail, і я пам'ятаю, вони були рівні у t' inj.
Може бути, для? ти порівняв 69 90, і може бути навіть кілька, інжекторів сон кілька....Вибачте мене.
Порівняння tinj 75-90.jpg
Ось це ? порівняння 75/90.
Прошу вибачення за помилку, pocansi. Це, як кажуть, видно і те, що на 75 i tinj можуть залишатися тими ж, навіть зумівши підняти тиск.![]()
Востаннє редагувалось leandro89; 25-01-2014 до 11:41
Так по-вашому ? краще змінити точки зупинки (значення 1500 довести його до 1600) або як я зробив розтягнути всі криві на один біт, щоб отримати значення часу уприскування до 1700 бар?
Бажаючи з моїм рішенням, я міг би також змінити break і встановити замість 1700 1600, щоб отримати криву pi? лінійний
Тут я не знаю, в теорії вистачило б на brack point, але ви б всі піднялися вказано...Так як в тому місці, де тепер ? 200 бар, потім sar? 230(ipotizzo випадкових числа)
Чому? в оригіналі я цих значень в таблиці повинен бути тільки cos?
таблиця tinj(prail,qmain).jpg
Як ви бачите, останній стовпець відповідає тиск 1700 бар і для цього ми не часу уприскування...
Читаючи цей пост я вчуся, виконані речі, тому, перш за все, дякую всім, у мене є панда-70cv, адреси відрізняються на карту іспит, але в основному ? одно, просто знайти.
Вони ж точка Fede78, я підняв 2 обмежувачі 830( 830x2-100 дорівнює 1560) і зміна різних адрес, пов'язаних із тиск, але на діагностиці тиск, як тільки перевищив 1450 почав гойдатися, на графіку піків тиску, зросли в 1560-бар.
У brack point змінити, я думаю, за адресою 068A26, але поки не в змозі зрозуміти це, значення починаються з 50 і піднімаються до 900.
Тепер я намагаюся розтягнути кривих основного уприскування біта, і тоді подивимося, що говорить діагностика.
вітаю всіх,
Витягнувши криві тиск не коливається-й?, але не сіль, від піку до 1500, а потім калу поступово перейшовши до вихідного значення, приблизно 1350bar, замість того, залишаючи оригінальні два біта 775, конференц-1450 і залишається постійною ділянці в 4? руху до 4500 оборотів в хвилину)
вітаю всіх.
Востаннє редагувалось leandro89; 27-01-2014 до 22:16
Я пробував цей файл тільки з rail і відповідні обмежувачі змінено і терміни (подовжені), але все обмежувачі крутного моменту орі.
Але завжди помилка тиску палива і тиску, що, однак, не ? стабільною і в будь-якому випадку не піднімається вище 1490/1500 бар.
З пропозицією Backgroop я змінив також ще два біта, що у моєму файлі в точку (але навіть те, що y видно, що вони ідентичні) за адресами, 655D4 і 655DB які повинні бути дві інші обмежувачі тиску (eprom*2-100)
Але навіть ці два біта ситуація не змінюється.