Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 19 з 19

Обговорення: Mercedes B-Класу W245 2011

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    рим
    Повідомлення
    30
    ви знаєте, випадково ? була замінена в EZS

перевірте наявність живлення на EZS, роз'єм B готель 3 живлення +12 в, що надходить від fuse n 3 від 7,5 До, позиція 2, маса, роз'єм C позиції 1 джерело живлення +12 В, що надходить від fuse n 4 по 15А, готель 2 харчування вихід +12В (15), що йде в блок управління sam роз'єм 1 місце 26, готель 3 живлення вихід +12V (15R), що йде в блок управління sam роз'єм 1, позиція 8, сигнал стартера йде через лінію can двигуна

камілло в vgt "класична", так як 2.2 psa привід лопаток або "хомут" ? у перепускний ж...
    cio? відкривши останній до точки, де вихлопні гази не роблять більше обертати турбіни(і, отже, компресор)тиск наддуву стабілізується, як вирішує ecu або ти в момент, що до редагувати карту turbo...
    той привід командував в електронному вигляді, не ? інший, що так Клапан N75 або соленоїд vgt....
    крім того, ecu посилає сигнал PWM на N75, що пу? варіюватися від декількох вольт до 12в...але тільки для коротких pedriodi в іншому випадку n75 горить..
    ви, додаю пару фотографій, інтегрованих в надії, що ти могла бачити їх так, ви світліше p? ідеї....
    не s? якщо ви можете побачити фотографії побачив, що ви не досягли корисні повідомлення....

ах..я забув у e2p знаходиться файл іммобілайзера, а також деякі інші "чутливі", типу, номер шасі автомобіля всього км і ще...
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-01-2014 до 22:14

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    контролює rel? стартера

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    рим
    Повідомлення
    30
    на реле ? розташований у блоці запобіжників sam положенні M, а так само є запобіжник від 21 30, який надходить на 30 реле, але на мою думку помилка ? пошук в EZS, тому що, як говорить наш друг, на дисплеї пише розрахунку ключових в процесі, то все ? можна було б зробити діагностику з srumentazione оригінал.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    109
    мені цікаво, чому? клієнти кажуть, що все тільки до вузьких... машину взяв занадто багато води, за кілька днів до нестачі... проблема в системі безпеки...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    рим
    Повідомлення
    30
    ви праві, не скажуть всю правду, тепер має бути легше дістатися до рішення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Citazione Спочатку Написав Rebound Visualizza Messaggio
    мені цікаво, чому? клієнти кажуть, що все тільки до вузьких... машину взяв занадто багато води, за кілька днів до нестачі... проблема в системі безпеки...
    є вже клієнти nn хвилюйтеся,ми для? ми пі?
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    109
    c'? окислення скрізь...дякую всім за допомогу!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    comtrollati також запобіжники .хоча я думаю, що це було щось первинний........
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    де ви знайшли оксид?

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми