Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати від 41 до 43 43

Обговорення: Біт dtc та індикатори

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    тому, якщо я знаходжу помилки в ecu наприклад P061b, відшкодування збитків? пошук в hex біт в карті, що йде призвела до нуля.....але якщо ce n'? ще один з цього значення?
    потім я хотів би уточнити: а dtc ? біт, або має свою структуру?в цьому другому випадку, повинні бути, отже, констант виявити кожну помилку....чи я помиляюся?
    ще раз спасибі.....
    Здравствуйте, я tdc всі можливі індикатори помилок, які можуть з'явитися на бортовий комп'ютер, та в межах коштів, які, як правило, виникають більш, що на картинці, навіть в діагноз, тому багато розумні, щоб уникнути, що клієнт, якому роблять свою роботу, не будучи в змозі виправити помилку, його видаляють через скидання dtc, потім, маскуючи проблему, що автомобіль в результаті змін зроблено погано або несправності, можливо, але іноді потрібно очищати їх їй dtc на деяких ecu специфікації, при виконанні роботи на деяких ecu необхідно видалити його. Треба подивитися, в якій ситуації і ecu, і з яких причин іноді доводиться торкатися dtc

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я наведу такий приклад:якщо я, я на мапу обмежувач з мм3 iniettatti але я роблю це з обережністю вийшовши з параметрів підходящих для ecu, як і скидання налаштувань комунікаційних пар dtc, що мені дар? загальна помилка блоку управління?
    як було сказано вище?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    я наведу такий приклад:якщо я, я на мапу обмежувач з мм3 iniettatti але я роблю це з обережністю вийшовши з параметрів підходящих для ecu, як і скидання налаштувань комунікаційних пар dtc, що мені дар? загальна помилка блоку управління?
    як було сказано вище?
    Якщо ви перемістіть обмежувачі ip з політикою і відповідати обсягом замітки досягнень, педалі, пара та ін вам не дати? відновлення, чому? блок управління розпізнає та межа, що у вас збільшився витрата палива, тому дев'ятому бачу причин для обнулення dtc я наприклад, на моїй альфа я зробив карту з обмежувачем iq в мм3 збільшилася, але не мені, ні recovery, отже, не з'? треба було діяти на dtc

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •