Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima
Результати 31-40 з 49

Обговорення: bosch me 1.5.5

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав skizzo93 Visualizza Messaggio
    Сісі чудово, що я взяв. ...в цей момент l єдине пояснення, і, що не стосувалося його шипами на pin-код... поставивши його у човен, щоб бути впевненими, перш ніж писати включається те, що я знаю напис code (типу мене 7h4) або, може бути, запитуючи ecu з півень з'являється щось, що змушує зрозуміти, що і в boot??? У будь-якому випадку спасибі всім
    Якщо я правильно пам'ятаю, потрібно подивитися в info Півник, журнал, інше, ніж те, що ви отримаєте в стандартних умовах.

Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    я думаю, вид на astra 2000 дизель......
    Я знав, що:
    Opel (Astra, Corsa B, і т. д.) збирають ME 1.5.5.
    У alfa/fiat/lancia збирають M 1.5.5.

Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    вибачте, м? цей тип блоку управління, ви повинні спочатку покласти в boot всередині блоку управління (до школи) вставити файл для розблокування, а потім увійдіть у систему, як показано на фото biondo83....
    Залежить від типу HW і SW ECU.
    Деякі версії HW і SW, ви можете написати їх навіть з простою процедурою завантаження зовнішнього (без відкриття ecu).
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-01-2014 до 21:43

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Я після цієї дискусії, чому? для мене ? дуже важливо ,тільки щось не в порядку: ви впевнені, що існує в me1.5.5? ще невеликі сумніви,пін-код 10 повинен бути заземлений для завантаження або на позитивний спасибі і гарної вам роботи

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    То 1.5.5 мене існує, але і opel (я був неправий я на початку обговорення набирати).... l-альфа установці m1.5.5 і контактом 10 роз'єму (чи у всякому разі те, що він ідентифікаційні номери ecu в сторону) йде надає позитивний 12v....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    вибачте, м? цей тип блоку управління, ви повинні спочатку покласти в boot всередині блоку управління (до школи) вставити файл для розблокування, а потім увійдіть у систему, як показано на фото biondo83....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Не знав....????...

Зараз ke, я думаю, мені не дивно,....cio? якщо в альфа-робити оновлення я повинен зняти ecu забити його в boot туристичне та ін??
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-01-2014 до 21:42

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Ви впевнені, що opel монтує me 1.5.5, вибачте, якщо я наполягаю, ви можете мені сказати, яка opel la monta спасибі.
    Ще прошу фахівців, boot pin 10 йде на негативний або позитивний спасибі всім, з повагою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    Citazione Спочатку Написав scinti Visualizza Messaggio
    Ви впевнені, що opel монтує me 1.5.5, вибачте, якщо я наполягаю, ви можете мені сказати, яка opel la monta спасибі.
    Ще прошу фахівців, boot pin 10 йде на негативний або позитивний спасибі всім, з повагою.
    я думаю, вид на astra 2000 дизель......

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Пін-код 10 йде на 12v, щоб включити запис, а не на масу....рага-загалом, ви не знаєте, як ніколи не дав мені таку помилку?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    вважаєте мене використовує цей boot покладіть його в маси і ви побачите, як за допомогою магії можна це
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    вважаєте мене використовує цей boot покладіть його в маси і ви побачите, як за допомогою магії можна це
    я згоден з t? dovrebe відкрити блок ? поставити в boot...

Сторінка 4 з 5 PrimaПеред ... 2345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •