Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 30

Обговорення: можна змінити sw?

Перегляду "Гібрид"

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    якщо б мені довелося йти від професіонала, безумовно, я не тут, щоб отримати інформацію і допомогу, насамперед...
    якщо ви не зрозуміє, але я думаю, було ясно, пиши, я написав всі дані на ебу, а так як тут ви st? кажу вам?, ви повинні знати, що це ебу питання монтано тільки з бензиновими fiat, включаючи 1.2, 1.4 бензин grande punto, stilo 1.6 cos? далі... hw300 m1 монтує тільки велика крапка... так що не важко було зрозуміти, то я не подрібнену 3000 речей, оскільки у мене в даний час тільки один інтерфейс в цей час, а ? у mpps, я просто хотів би знати, якщо ? можете прочитати, через st'інтерфейс, навіть у школі, навіть поставивши його в boot я не f? боюся, просто, що мені дати впевненість, я це роблю не я задаю питання, але принаймні керівництво, а не тільки для мене а й для інших, принаймні, підстави так, що хтось може підтримати...
    звичайно, просто покладіть ряд чисел, і я повинен знати, до якоїсь машини,марка,модель,об'єм двигуна,коней,рік побудови відповідає тим я професіонал, вірно?
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-01-2014 до 23:49
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Це ? красивий світ, але ніхто в інтернеті хоче ділитися знанням... Для поршнів на фото та інші проблеми є... я зробив 6 років у майстерні повинні bastarmi, можливо, в 6 років, дещо-що я зробив...
    звичайно, ніхто не хоче поділитися насправді на такому форумі, як ця людина, як ви, які навіть не знали, що це mpps зараз говорять на читання і запис файлу в bootmode provabilmente також ви мріяли ніч і на наступний ранок ви знаєте, що і як зробити,щоб поршні фото ви знаєте скільки я чув, як вас, а потім, замість того, коли відбуваються речі, що плачуть?ну, звичайно, у вас є 6 років майстерня, отже, яка проблема.

Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Повторюю, я не хочу покладатися на професіонала, в іншому випадку я не тут, щоб отримати допомогу та інформацію, а потім ви... ви-не професіонали?
    покладіться на професіонала, значить, платити за роботу, яку ви зробили, і не робити самовпевнено, як ви робите,ви знаєте, що я кажу? професіонали для мене перше правило, йдуть і' покірність', що ти sconosci повністю, тому бажаю вам успіху у вашому підприємстві, і я закриваю тут.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Моя порада ? те, що завжди переконайтеся, що номер hw і sw в блок керування, який потрібно змінити, і використовувати тільки його оригінального програмного забезпечення, щоб уникнути рогне заблокувати ебу, і тоді доведеться втрутитися в туристичне режиму? bdm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    msport не можу зрозуміти, якщо ви вже здогадалися, моє повідомлення, а я сказати, що багато, що вони самовпевнено і скромний я спирався на цьому форумі, перш ніж робити дають... потім подивися, зрозуміти, чого ви хочете...
    eobdexpression я перевірив фізично 2103L65 з 0813L45, і вони практично однакові... мені було цікаво знати, якщо один стоїть, другий побачив, що в 2103L65 у мене є золото і замість 0813L45 я практично нічого... те, що я хотів знати, а завдяки...

я я довірити тобі... чому? не допомогти мені?

edit. я мав на увазі msport, якщо x люб'язно допоміг мені...
    Востаннє редагувалось leandro89; 28-01-2014 до 21:33

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di eobdexpression
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Маскали
    Повідомлення
    170
    Я думаю, що msport ви вже пішли говорити і закрила обговорення кілька постів до цього ви не відповідає вже? відповідь вами дати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    мета форуму ? чим допомогти?... ... добре ж...

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •