Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 49

Обговорення: bosch me 1.5.5

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    якщо автомобіль 1998 року і з цього устаткування пу? тільки m1.5.5

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав skizzo93 Visualizza Messaggio
    Вибачте, як??? Чому? де були коди, і видалив просто читає 033 перо я кімнати hw і sw..я не думаю, навіть не ke може бути, може бути мене 7.3.1, чому? пк мене розпитує добре з 1.5.5 .
    HW 0261206061
    SW 1037350386
    Дякую за допомогу....
    Вставити саме там? читайте, запитуючи ECU з Півник.
    Якщо що-то ? що пішло не так в запису ? заблокований.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Дев'ятий півник позначити все добре і ще, після помилки і gtv відмінно працює, чому? l помилку дав його, перш ніж робити скасування.... то й ke я ставлю пін-код, 10-12v ( є спосіб дізнатися, якщо ecu і в boot, перш ніж зробити запис??) Continuii тобто не під рамки? як не сказав, і туди і півник, він говорив мені (до початку) і поставити 8 pin на позитивний......не я взагалі більше нічого

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Пін-код 10 роз'єму на ecu, не повинно бути проводів, підключених від цієї машини добре...
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Ні, ні, ні і ні проводів підключений....я з голкою, до якої я паяти дроти або поставив на висновок 10 роз'єму безпосередньо на плюс батареї, і тоді я повернувся ik картину...тобто дії і правильна...тільки проблема і помилка seedkey і щось дивне, а півень, який говорить, щоб позитивним 8 pin....можливо, позитивний на pin 10 повинні бути в рамках того, щоб дати позитивний пін-код разом all запалювання ecu???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di chiptuning.cro
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Ровінь, Хорватія
    Повідомлення
    157
    не повинно бути в рамках... від 12v і ви тримаєте його так до закриття ебу... так я і зробив на 156 1.8 TS ME 1.5.5.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Тоді я зробив добре...тоді, можливо, помилка, і було дано, чому? можливо, l голки не стосувався на контакт, навіть якщо мені це здається дивним....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2013
    Повідомлення
    162
    Citazione Спочатку Написав skizzo93 Visualizza Messaggio
    Тоді я зробив добре...тоді, можливо, помилка, і було дано, чому? можливо, l голки не стосувався на контакт, навіть якщо мені це здається дивним....

Переконайтеся, що зробили правильний pin-код. Нижче призначення:

зовнішні посилання заборонені, в наступний раз, коли ви додати порушення офіційного
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-01-2014 до 00:02

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Сісі чудово, що я взяв. ...в цей момент l єдине пояснення, і, що не стосувалося його шипами на pin-код... поставивши його у човен, щоб бути впевненими, перш ніж писати включається те, що я знаю напис code (типу мене 7h4) або, може бути, запитуючи ecu з півень з'являється щось, що змушує зрозуміти, що і в boot??? У будь-якому випадку спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Я після цієї дискусії, чому? для мене ? дуже важливо ,тільки щось не в порядку: ви впевнені, що існує в me1.5.5? ще невеликі сумніви,пін-код 10 повинен бути заземлений для завантаження або на позитивний спасибі і гарної вам роботи

Сторінка 3 з 5 PrimaПеред 12345 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •