Стр. 9 з 11 PrimaПеред ... 7891011 ОстаннєUltima
Результати 81-90 з 101
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Я, однак, umbro

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    ви самі вирішуєте,!!!!для мене не проблема, якщо мене хочете відправити, я тобі дані, адреса ****!!!
    Citazione Спочатку Написав tidus1985 Visualizza Messaggio
    Я, однак, umbro
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    Введення в Карло crteam не в образу, але було запропоновано, по-перше, в будь-якому випадку, хлопці, дуже добрі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    як вже сказав, з фотографій ви бачите, що ви поклали schedino відлік, і без адаптера, то ти заплатив (ми сподіваємося, що всі висновки зробили, контакт), і ви повинні покласти адаптер з його телевізор з плоским екраном, щоб мене правильно, для мене є сил, так ще й не бачив, якщо ті, що служать, є, врешті-повідомлення, що вам і класичний, коли немає живлення.

p.s. не в образу, але відео змушує мене морська хвороба :-)
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Повідомлення
    591
    ну не в образу уго!! ми сумуємо за тобою!! розслідування я був трохи збентеженим, коли я зробив я був супер активним, файн, розуміють, що це було вдень і він був з 10 ранку cghe я намагався написати її!! тепер я посилаю в карло-так, давайте подивимося, якщо ? все ок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Але я зрозумів, що не проблема

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    давайте дотримуватись правил, якщо ми хочемо бути конструктивними, давайте зробимо це публічно, ввести особисті контакти на ці дискусії, нагадую вам, що ? заборонено

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав leandro89 Visualizza Messaggio
    давайте дотримуватись правил, якщо ми хочемо бути конструктивними, давайте зробимо це публічно, ввести особисті контакти на ці дискусії, нагадую вам, що ? заборонено
    вибачте, леандро якщо я не згоден з цим, як написав, ти не можеш заперечувати, що речі не були зроблені в аудиторії, поки в якийсь момент, важко буде, коли ви повинні спробувати інтерфейс, який на форумі " дуже важко, і в цей момент ви повинні відправити його поштою, і ми повинні мати контактів, оскільки ВЕЧОРА були скасовані і багато хто з нас не мають права використовувати цю сторінку http://www.professionalchiptuning.ne...member&u=15320 щоб зв'язатися з іншими користувачами, поясніть мені раз і назавжди, як повинні були зробити хлопці здачі контакти для відправки інтерфейс на сонці? моя не спір, але запит незаконним роз'яснення, так що в майбутньому не будуть більше ці проблеми.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Насправді. прошу вибачення ..

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    я приєднуюся!!! колега потребує допомоги, як ми можемо йому допомогти в цьому випадку!!!
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    вибачте, леандро якщо я не згоден з цим, як написав, ти не можеш заперечувати, що речі не були зроблені в аудиторії, поки в якийсь момент, важко буде, коли ви повинні спробувати інтерфейс, який на форумі " дуже важко, і в цей момент ви повинні відправити його поштою, і ми повинні мати контактів, оскільки ВЕЧОРА були скасовані і багато хто з нас не мають права використовувати цю сторінку http://www.professionalchiptuning.ne...member&u=15320 щоб зв'язатися з іншими користувачами, поясніть мені раз і назавжди, як повинні були зробити хлопці здачі контакти для відправки інтерфейс на сонці? моя не спір, але запит незаконним роз'яснення, так що в майбутньому не будуть більше ці проблеми.
    Що таке заєць? Кролик Abarth

Стр. 9 з 11 PrimaПеред ... 7891011 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •