Я, однак, umbro
Я, однак, umbro
Введення в Карло crteam не в образу, але було запропоновано, по-перше, в будь-якому випадку, хлопці, дуже добрі
як вже сказав, з фотографій ви бачите, що ви поклали schedino відлік, і без адаптера, то ти заплатив (ми сподіваємося, що всі висновки зробили, контакт), і ви повинні покласти адаптер з його телевізор з плоским екраном, щоб мене правильно, для мене є сил, так ще й не бачив, якщо ті, що служать, є, врешті-повідомлення, що вам і класичний, коли немає живлення.
p.s. не в образу, але відео змушує мене морська хвороба :-)
уго ---- президент A.E.P.
ну не в образу уго!! ми сумуємо за тобою!! розслідування я був трохи збентеженим, коли я зробив я був супер активним, файн, розуміють, що це було вдень і він був з 10 ранку cghe я намагався написати її!! тепер я посилаю в карло-так, давайте подивимося, якщо ? все ок
Але я зрозумів, що не проблема
давайте дотримуватись правил, якщо ми хочемо бути конструктивними, давайте зробимо це публічно, ввести особисті контакти на ці дискусії, нагадую вам, що ? заборонено
вибачте, леандро якщо я не згоден з цим, як написав, ти не можеш заперечувати, що речі не були зроблені в аудиторії, поки в якийсь момент, важко буде, коли ви повинні спробувати інтерфейс, який на форумі " дуже важко, і в цей момент ви повинні відправити його поштою, і ми повинні мати контактів, оскільки ВЕЧОРА були скасовані і багато хто з нас не мають права використовувати цю сторінку http://www.professionalchiptuning.ne...member&u=15320 щоб зв'язатися з іншими користувачами, поясніть мені раз і назавжди, як повинні були зробити хлопці здачі контакти для відправки інтерфейс на сонці? моя не спір, але запит незаконним роз'яснення, так що в майбутньому не будуть більше ці проблеми.
уго ---- президент A.E.P.
Насправді. прошу вибачення ..