Привіт, хлопці хтось вже змінений старий schedino marelli, щоб адаптувати його до нових??? Mo, що я отримую щось змінити? я хотів би досвід і раду тих, хто це зробив до мене...
Привіт, хлопці хтось вже змінений старий schedino marelli, щоб адаптувати його до нових??? Mo, що я отримую щось змінити? я хотів би досвід і раду тих, хто це зробив до мене...
та ж, що старий pin відстань strip потрібно saldarti над кольоровою смугою, як вам порт, наприклад, півень v53!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Я ktag і а так само система...? я роблю schedino в частині з плоским екраном кольорового і щеплень, які я вже купив... я хотів би знати, якщо хтось вже зробив для schedini для ktag.
ні ви вказали, що у вас ktag ...а півень v53 не проблема для співробітників, які galletto!!
Я не інше, але розділ і ktag...
також я зацікавлений, щоб зробити один schedino пружини для нових мареллі , я думав, що взяти, виготовленим з пластика, а потім змінити її ,щоб? ще немає у мене під рукою 8df як раз там і спробуємо.
не так часто schedino, що інтуїтивно і на тих, ecu..тому що вони, як старі, як труднощі читання ...капуста і як відкрити їх без потрошити кришки ..я думав,
armarmi для dremel і різання...але це тільки припущення, тому що до цих пір всі зроблені в послідовний, без будь-яких проблем !!
Вони спокійно з kess v2 Obd2