Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 32

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    дивіться, я поясню, що 80% - це щось правдиве...тому що мій син був фіксований виникають в автомобільних ключів, і було 3 роки ..чи знаєте ви, діти, якщо не роблять те, що хочуть, щоб ви incavolano і роблять вас incavolare, і дав йому ключі mercedes c220 суботу....він усім радий, виходили kiudeva mercedes для туто в суботу і неділю
    не знаю, скільки разів він зробив..і сталося так, що в понеділок mercedes не відкривав більше блок, так що довелося йому зробити новий ключ, mercedes 240 євро!!!
    Citazione Спочатку Написав todos Visualizza Messaggio
    я просто ніколи не чув, я думаю, ch? ще друзі на форумі можуть це підтвердити...
    Що таке заєць? Кролик Abarth

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    рим
    Повідомлення
    30
    Добрий день всім, я хотів сказати, що не ? абсолютно вірно, що ключ має обмежене число відкриття і закриття, я, мій досвід, який я отримав від заміни, навіть ключі з дня життя, і я бачив перші автомобілі з системи fbs3, що все ще є ключі, оригінальні, в будь-якому випадку, я повторю ? майже завжди неможливо, їх ремонт, крім випадків, коли ce компонент явно повинен бути.

постійно з того, що певні елементи управління possone бути зроблені тільки з початкового діагнозу, що вони керують, крок за кроком, ви вимкніть запобіжники перевірити приймач і блок управління sam і ezs, що важливо на початку тестування вам пропонується ввести ключі, щоб порівняти різні сигнали, навіть якщо і це можна зробити навіть з ключа тільки.
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-01-2014 до 05:40

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    то не постріл c****ate і правда !!!
    Citazione Спочатку Написав granderobocop Visualizza Messaggio
    Добрий день всім, я хотів сказати, що не ? абсолютно вірно, що ключ має обмежене число відкриття і закриття, я, мій досвід, який я отримав від заміни, навіть ключі з дня життя, і я бачив перші автомобілі з системи fbs3, що все ще є ключі, оригінальні, в будь-якому випадку, я повторю ? майже завжди неможливо, їх ремонт, крім випадків, коли ce компонент явно повинен бути.
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dom86
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    хлопці makkina майже 20 років ? 98 мій батько придбана нова я думаю, ke всі ці роки у нього фактів відкриття ? закрити

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    що б sar? проблема d ezs треба kiave новий і просто анке xk? мені діагноз, а мені жоден питання я на immobilizatore ne на ключ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    тільки в mercedes вирішуйте!!
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    кпп, тому я повинен взяти 250 мішки, пакети і роздати МБ x вирішити цю проблему

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Дійсно я чув, а я щось на зразок лічильника, і, озираючись на діагноз ( не пам'ятаю, якщо він був SdConnect або іншого), я навіть знайшов запис cob лічильника, але не знаю, як межа, якщо дійсно c?, а ви можете зробити фото ключа ? Ви зрозуміли, що tranponder монтує ? Якщо ? модель стара, може призначити новий справедливий x запустити машину, але центральний замок залишається так..

Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Кальтаджироне
    Повідомлення
    199
    проблема ? у kiusura kenn йде xk x зробити її або kiave d резерв, але без клавіш

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    5
    Ми говоримо, що процедура "безболісно" не c?, зробити набагато раніше, щоб отримати ключ від МБ.

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •