Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109

колектор з пластику, алюмінію fiat lancia opel, saab, який передав рішення... !!!!

У мене є рішення, я ремонтував один і працює з bicomponenete, що стає plastuca в tuttu наслідки... в понеділок відправлю фото... я беру 100евро для ремонту і мийки ультразвуковий, але в приватному погоджується, тому що колектор новий варто тріском.... вас, як ви??? Там і сталося вже???

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Палермо, сицилія
    Повідомлення
    1,128
    що колектор говориш? для gi? через скільки часу або км виглядає дефект? чекаємо фотографії

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ймовірно, це відноситься до впускного колектора двигуна двигуна fiat 1.9 16v-1.6 останні серії, які виготовлені з пластику, а не в класичному алюмінію. Хто-то, що ? випадково я знайшов використовував...

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    ви можете ripararae пошкодженої частини, але якщо ви і маршруту момент може поступитися в інший ..я завжди за нову!!!
    Citazione Спочатку Написав rdponline Visualizza Messaggio
    У мене є рішення, я ремонтував один і працює з bicomponenete, що стає plastuca в tuttu наслідки... в понеділок відправлю фото... я беру 100евро для ремонту і мийки ультразвуковий, але в приватному погоджується, тому що колектор новий варто тріском.... вас, як ви??? Там і сталося вже???
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    Sar? найбільш точний... ви squaglia через рециркуляції вихлопних газів EGR, яка вводить газу, гарячої всередині, і приходить все менше і менше пластику. Я маю на увазі 19mjet... закриваю volvola egr і готово, виходить тільки повітря з турбо... moooooolto найсвіжіші...

Blackwolf76 якщо ви їх знайшли, що використовуються старі їх хвилює??? Я купую їх...
    Востаннє редагувалось leandro89; 26-01-2014 до 13:25

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    то illavoro так буде за всіма правилами мистецтва ...я думав, що зламав з-за тиску наддуву!!!додавайте фотографії illuminaci!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Citazione Спочатку Написав rdponline Visualizza Messaggio
    Sar? найбільш точний... ви squaglia через рециркуляції вихлопних газів EGR, яка вводить газу, гарячої всередині, і приходить все менше і менше пластику. Я маю на увазі 19mjet... закриваю volvola egr і готово, виходить тільки повітря з турбо... moooooolto найсвіжіші...

Blackwolf76 якщо ви їх знайшли, що використовуються старі їх хвилює??? Я купую їх...
    я повинен мати пару в 1.6, розкол в бік, із-за аварії, і один, який втрачає воду, починаючи з кроку на місці на задній панелі. Для отримання додаткової інформації ви можете зв'язатися зі мною по ****, складається мій нік, далі суфікс *****.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    Ні ні... нічого тиску турбо і просто розплавлений пластик squagliata... в понеділок фотографії, а також ремонту..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    кампанія
    Повідомлення
    1,110
    Публікуйте свої фото ми бачимо..., старий я або двокомпонентний для tadiatori пластику і фортіссімо.
    Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Язичники
    Et
    40
    Повідомлення
    109
    Двокомпонентний wurth або berner рівні, тому що робить їх henkel...ще шприц і носик змішувача, папір гуммированная, з клейовим шаром і vaaaaiiii

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •