Абсолютно не в образу sxherZi, що схема, коли в пк місце всі фотографії chebho зробив, хоча я aleggere
Абсолютно не в образу sxherZi, що схема, коли в пк місце всі фотографії chebho зробив, хоча я aleggere
tidus може переважати l припущення, що я півень не читає.... якщо ви хочете зняти сумніви mandamelo, що тебе відчуваю!!!
ось моя іграшка працює в bdm!!!дивитеся телевізор з плоским екраном!!!( відправляю це фото мені приходить на розум, колишній друг, колега, що ви особа va фотографії, коли я читав в ecu..світу всі його душі)
Востаннє редагувалось leandro89; 26-01-2014 до 11:26
Що таке заєць? Кролик Abarth
ви zullo!!а ми не підемо ot ми залишаємося в темі!!!!чекаю колегу, який може прочитати цю благословенну блок управління м****!!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
побачити з фото адаптер, як ставить його думку, добре, телевізор з плоским екраном короткі або пн ghi рівні, отже, не змінюється нічого, де ви їх, проблема, безумовно, десь ще.
уго ---- президент A.E.P.
Be я моя він називається,
і чи показане розташування телевізор з плоским екраном, який я використовую і працює (як і керівництво)
тепер те, що повинні зробити, наш друг, який не може прочитати простий Mjd 6f3?
Намагається змусити нас відео докладно всі дії, які ви робите, може бути, ми можемо чітко бачити, якщо ви робите помилки чи ні
- Карло, я пов'язаний так само, як ти на фото, відправляю тобі, якщо вас не турбує cos? спробуйте, навіть, чому? я не пі? той, 6f3. Ти на фото avevibusato адаптер для clegare в imentazioni я вважаю, хочете сказати, що нічого.