Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 49

Обговорення: bosch me 1.5.5

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Від того, ke я зрозумів, блукаючи в мережі був ke m 1.5.5 не міг прочитати навіть у boot з galletto 1260..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    цього я не знаю....але я зроблю, як ви порадили: читайте, а потім змінили...ви ніколи не знаєте,....то чи місця тут, на форумі, ви, безумовно, дасть багато порад може дати вам одного тільки й робили добре....також, чому? бензин, не ? потім так-то просто зробити, без пошкоджень, якщо не знаєте, де і як торкатися....

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Citazione Спочатку Написав skizzo93 Visualizza Messaggio
    Від того, ke я зрозумів, блукаючи в мережі був ke m 1.5.5 не міг прочитати навіть у boot з galletto 1260..
    ? правда, він тепер пам'ятаю, коли skodifichi ви від gi? готовий файл привід для неправильний рада

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    мені здається, що є інструменти, які читають м1.5.5 альфа-ts, навіть в boot
    якщо хтось їх знає, я хотів би це знати.
    ебу ? є м1.5.5 і не me1.5.5 як зазначено на початку обговорення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    я пам'ятаю, що мені 156 років десять тому зробили, нічого не розібрати......лише нікчемні pin гребінь в маси, і тоді все obd....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    може бути, не навпаки, m 1.5.5, але, може бути, мене 7.3.1..... потім, як я знав, ви можете просто написати, поставивши в boot mode.... що стосується надійності? у орі знайшов в мережі, я навіть я боюся, але до кінця завантаження без драйверів з ecm я ж номери HW і SW...так що думаю, що я зірка тихо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    якщо ж, HW і SW, ви можете довіряти

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    вибачте, хлопці, я не розумію!....12v на контакт 10 я повинен бути вже в рамках вимкнений (наприклад, взявши їх безпосередньо від акумулятора ) або я повинен бути тільки в рамках вимкнений?

тоді я спробував завантажити карту. я поставив в boot mode(я послав 12v постійні, взяті від акумуляторної батареї на контакт 10 за допомогою голки, щоб він увійшов в отвір гребеня, до якого був припаяний провід) напруга автомобіля була 13.20 вольт, я підключив півник,я повернув картину,я вибрав мій файл bcb, коли я зробив завантажити файл, півник, як завжди попереджає мене про те, як поставити в boot(для? тому що, крім pin-код 10, він казав мені:" pin10\8"???) я дав enter і мені ? вийшов: "політики.....seedkey помилка"... Що це значить???дякую

Хлопці? ??
    Востаннє редагувалось leandro89; 27-01-2014 до 21:40

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав skizzo93 Visualizza Messaggio
    вибачте, хлопці, я не розумію!....12v на контакт 10 я повинен бути вже в рамках вимкнений (наприклад, взявши їх безпосередньо від акумулятора ) або я повинен бути тільки в рамках вимкнений?

тоді я спробував завантажити карту. я поставив в boot mode(я послав 12v постійні, взяті від акумуляторної батареї на контакт 10 за допомогою голки, щоб він увійшов в отвір гребеня, до якого був припаяний провід) напруга автомобіля була 13.20 вольт, я підключив півник,я повернув картину,я вибрав мій файл bcb, коли я зробив завантажити файл, півник, як завжди попереджає мене про те, як поставити в boot(для? тому що, крім pin-код 10, він казав мені:" pin10\8"???) я дав enter і мені ? вийшов: "політики.....seedkey помилка"... Що це значить???дякую
    Розмістіть код ecu і перевіримо відразу..
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    57
    Вибачте, як??? Чому? де були коди, і видалив просто читає 033 перо я кімнати hw і sw..я не думаю, навіть не ke може бути, може бути мене 7.3.1, чому? пк мене розпитує добре з 1.5.5 .
    HW 0261206061
    SW 1037350386
    Дякую за допомогу....

Сторінка 2 з 5 PrimaПеред 1234 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •