Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345
Результати 41-45 45
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di crteam
    Дата Реєстрації
    Кві 2013
    Болга
    Салерно
    Повідомлення
    174
    Citazione Спочатку Написав ecuboost Visualizza Messaggio
    я читати зіпсований, а я не пам'ятаю, якщо в кінці кінців я зробив з carsoft, але не завжди добре працює!!! (soft
    Що ви маєте на увазі мене, - читання корумпованою?пояснює :-)

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Citazione Спочатку Написав crteam Visualizza Messaggio
    Що ви маєте на увазі мене, - читання корумпованою?пояснює :-)
    з бд я читав погано, от і все, а вчора в підтвердження того, що carsoft працює не на тому авто, я ? повернувся, машину в майстерні з регенерацією відбувається, я перевірив файл, я робила це з carsoft і не працювала, і в кінці кінців я це зробив вручну, і в даний час в діагностиці я бачу, кузов без DPF, я тепер виникають два питання?:
    1 - подобається, так ? правильно впевнений?
    2-діагноз не бачила, pi? жоден пункт DPF, навіть не деградація масла, ви accender? контрольна лампа масла? або ви не accender? mai pi??

20% автомобілів, які я defappato мені залишалося комплектація з dpf в діагностиці, але і в інші 80% де стирчали кузов без DPF, я бачила такий же деградації масла.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    кузов без dpf з лямбда-зондом!! ви повинні вийти ..вам порада, якщо вам блимає світло деградації це зробити раніше !!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Повідомлення
    1,985
    Навіть якщо він йде комплектація з зондом lamda? у вас є стратегія як і раніше активна в машині все перебудувати той же

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    Citazione Спочатку Написав legendaryslave Visualizza Messaggio
    Навіть якщо він йде комплектація з зондом lamda? у вас є стратегія як і раніше активна в машині все перебудувати той же
    ну, давай що б просто спробувати, як автомобіль, якщо він регенерувати rigenerera після декількох км! з моменту, коли власник придбав у macvhina йому перебудувати своє ? у петлі на практиці, gi? коли приводить у рух все перебудувати

Сторінка 5 з 5 PrimaПеред ... 345

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •