Манро можу? сказати, що, почувши постріл в обмежувач, якщо піднімаю більше 30% останній вигин, курить як проклята кожен кран, що...
Але чому? не ? лінійної? Якщо ви подвоюєте тиском вдвічі скорочує час роботи. І за термінами відкриття форсунок?
Дуже добре, хлопці! Але в оригіналі, насправді inietterebbe 65mm3?
Від того, що я бачу в діагностиці впроваджує набагато менше... Максимум я, здається, бачив значень навколо 46/48 мм3
Umh, залишиться зрозуміти, xk? веде себе так, і не влізти вже? кількість? Дизель.
Безумовно, багато фільтри обмежують це значення... c'? також картку, яка повинна обмежити точно мм3 в залежності від оборотів двигуна.
Але ви повинні ввести ip? повітря з турбіни-й? великий і високий тиск. Тоді для мене має сенс, побачити, зробити, надати pi? дизель
Карту на питання (карту 4x1 065574 в наш файл з 70cv)слід обмежити наступні значення:
max_fuel_map.jpg
Щоб уникнути помилок, інші карти і спробувати 1600 бар без помилок я зробив карту практично оригінал, закривши тільки egr lim turbo переїхав, а потім, змінивши:
-2 біт, які обмежують 1450 бар----- 605BA і 6748E
-обмежувач rail функція p boost --- 674BE
-карту-rail max 1600 бар----- 675BE
-лім-rail у функції температури дизельного палива----- 67A06
-Minimum main quantity f(Prail)---- 689D6
-час вприскування, час до 1700 бар rail---- 68A46
Ось файли, які я не перевіряв. Ви говорите, що ? зробив у відповідності з вказівками backgroop?
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 27-01-2014 до 23:29