Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 30

Обговорення: можна змінити sw?

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98

можна змінити sw?

Хлопці, але на блоки управління sw si pu? змінити, можливо, застосовуючи один іншого?
    наприклад... на моїй Великий Точки (точки або плакати ви не розумієте, добре) я Marelli Hardware Number: IAW5SFHW300
    Marelli Software Number: 0813L45 і я хочу, щоб програмне забезпечення IAW5SFHW300 з програмним 2103L65...
    З тим, що і як вони читають сед ебу?
    З mpps v12 можна? принаймні, написати бд?
    Я читав, що вони йдуть мандат у recovery, але ... вони йдуть мандат у recovery і після пов'язаних їзди і зчитуються з бд? або все туристичне типу з fgtech v53 чи як? дайте мені роз'яснення з цього приводу?...

Заздалегідь дякую...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    ці операції через obd не роблять
    на деяких ебу можна? також змінити sw шляхом повної перезапису в bdm , але спочатку ви повинні бути впевнені, що sw сумісний з устаткуванням.
    оскільки ці відомості не так? поширені ? гарне правило, що кожен блок управління ви reintroduca його sw оригінал.
    існують списки, в будинку будівельників, де ? показаний для певного hw hw блок управління, як sw це пу? розмістити продовжуючи працювати.
    в цілому слід враховувати, що sw служить для керування двигуном, але також і командувати hw того ж ебу, так ? з ним пов'язані нерозривним чином.
    зміна sw, як правило, не роблять шкоди, тільки ебу не працює більше? як ви очікуєте.
    відновити все шляхом перепрограмування sw оригінал, повний.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    маючи файл ori цього ебу, і все шляхом повторного зіставлення з допомогою ecm titanium:
    1) чи можу я написати файл обробляється з mpps v12 через obd??

p.s. mpps v12 дозволяє мені (я бачив це в men?) йти на параметри читання і c'? голос, де з'являється повний(kline):
    2) для абсурдно, я міг би використовувати це програміст, щоб читати в школі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zullo
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    117
    якщо читати з mpps потрібно писати з mpps
    якщо читати в bdm і хочу написати з mpps потрібно розрізати файл на базі автомобіля типу multijet читайте в bdm файл, ви іде від 2 мб якщо ви хочете писати з mpps треба вирізати це зробити в 1 мб

mpps закону частина flash
    bdm закон всього

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    я ті ecu я з piasini!!! і я йду від бога!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    zullo сказав дуже добре, вона просто робить, наприклад, карло
    я в даному випадку я не можу читати, чому? мій інтерфейс не дозволяє мені прочитати це екю, можливо, я повинен поставити опір, щоб послати його в recovery/modeb ? я не пробував, але перш ніж це зробити, я хотів би схему, керівництво... хто-те, що сказали б мені, як я повинен робити, і якщо ви можете? зробити... тільки cos? говорити про це я не можу зрозуміти,як зробити,
    тоді я хотів би зрозуміти зрозуміти, якщо я знаходжу файл ori від 448kb я можу змінити його від ecm, і запишіть його в подальшому з mpps? в чому? процедура?
    я приладів у мене тільки mpps v12... на ці блоки управління з mpps v12 c'? можливість? рухатися якимось чином, хоча б у запису?...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    я роблю це тільки в школі з piasini, поставивши в boot з опором|!!!ми чекаємо когось, якщо зроблено в послідовний!!
    Citazione Спочатку Написав ciullo.eugenio Visualizza Messaggio
    zullo сказав дуже добре, вона просто робить, наприклад, карло
    я в даному випадку я не можу читати, чому? мій інтерфейс не дозволяє мені прочитати це екю, можливо, я повинен поставити опір, щоб послати його в recovery/modeb ? я не пробував, але перш ніж це зробити, я хотів би схему, керівництво... хто-те, що сказали б мені, як я повинен робити, і якщо ви можете? зробити... тільки cos? говорити про це я не можу зрозуміти,як зробити,
    тоді я хотів би зрозуміти зрозуміти, якщо я знаходжу файл ori від 448kb я можу змінити його від ecm, і запишіть його в подальшому з mpps? в чому? процедура?
    я приладів у мене тільки mpps v12... на ці блоки управління з mpps v12 c'? можливість? рухатися якимось чином, хоча б у запису?...

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    zullo говорите бензин!!!!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di zullo
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    117
    я вважав multijet карло sorry

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    98
    немає zullo. miii confunsione ahahahha ? великий пункт 1.2 бензин 65cv з:
    Fiat Hardware Number: 51780240
    Marelli Hardware Number: IAW5SFHW300
    Marelli Software Number: 0813L45
    Fiat Identifacation Телефон: 5SF3M1
    Fiat Код Iso: 0D07D504C2

коротше... те, що ми всі знаємо, як 5sf3.m1 hw300 я хотів би його зіставлення, але у мене виникли труднощі? не для зіставлення, але і для читання і запису...

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •