у bobbina ви kiama опір!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
Карло, котушки не називається опір,я знаходжу їх більше для fiat bmw, наприклад,
Котушки для транспондера Fastron, Induttivit? номінальна 2.38 mH, 28 OhmTolleranza ?5% це і для fiat
Котушки для транспондера Fastron, Induttivit? номінальна 1.08 mH, 15 ом Допуск ?5% для bmw
насправді mercedes не знаходжу їх..
Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 15:22
насправді, якщо потрібно, щоб зробити пошук запасних частин з bobbina не знаходите ви коли-небудь, але якщо поставити опір ключа mercedes і найпрофесійніші....
Хлопці, спасибі всім, але я вже зробив так, ці тести, проблеми, ke автомобіль nn визнає-й? у kiave насправді nn він навіть пульт дистанційного керування x kiusure в makkina cn kiave від портфеля йде в рух, але не маючи клавіші у мене закривається
випробування котушки і хороша річ, але якщо чіп nn йде він мало, навіть я sn закуповуються ключів від агент з продажу металобрухту, і я провів компоненти d пам'яті в інших kiavi але нічого d факт, безумовно, ви ? видалив транспондер в чіп
kiedevo, якщо можна було зробити ключ від портфеля kiave всі ефекти і, відкривши його, ввівши компоненти, відкриття і закриття
Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 15:23
ні, тому що ключ від портфеля ? тільки в надзвичайній ситуації, я пропоную вам зробити dagnosi в дилерській, так ви можете встановити, якщо це дійсно залежить від ключа, або якщо ? проблема dell' ezs, дилерської має в діагностичній програмі конкретної перевірки, так і для ключів, ezs.
я просто ніколи не чув, я думаю, ch? ще друзі на форумі можуть це підтвердити...
але ніхто не знає, один інтерфейс може клонувати або краще перепрограмувати сед ключі?