привіт всім. хто з вас ніколи не зраджував сайлент-блоки передніх важелів, передній гуми, гольф 5?мені здається, що трохи impposibile введіть його
привіт всім. хто з вас ніколи не зраджував сайлент-блоки передніх важелів, передній гуми, гольф 5?мені здається, що трохи impposibile введіть його
я замінив їх на golf4,і я не думаю, що сильно відрізняється від 5,вам потрібно тиск
іноді потрібно тиск, а також правильний, але потрібно також знімач підходить для певних ситуацій важкодоступних місць,вкладення в форматі pdf з нетерпінням!!
Ви дійсно не зрозуміли щось, поки ви не в змозі пояснити це своїй бабусі (Ейнштейн)
Ne або змінені, різних,видів, до гольф 5, імпортованих..
з різьбовий стрижень і кілька втулка підходить, роблячи це без розбирання теж...
Cattura.jpg
коли я в c? від tribulare, щоб витягти його силует все не зіпсувати руки,а потім за допомогою преса або лещат (залежить від авто).
я згоден з cinqueturbo,я завжди робив так теж, з різьбовий стрижень, як у togleri, що їх і не використовувати ніяких прес...
якщо ні, якщо подивитися, що tribuli перейти в шліфувальні з плечей в руки, і ви зробите зробити їх роботу!