Сторінка 34 з 111 PrimaПеред ... 2432333435364484 ... ОстаннєUltima
Результати з 331 по 340 з 1107
    АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Fede78 Visualizza Messaggio
    Але той факт, що, змінивши біт в 06112A gi? мені не ріже-й?... ви знаєте, що відповідає я-біт, що я змінив?
    Чесно кажучи, не знаю, що відповідає, але це не обмежувач тиску труби..

Розглянемо карту основного уприскування, як називається ECM, це карта 16 x 24 ( 16 стовпців і 24 лінії) видно 16bit, багато хто стверджує, що це карта перевернута, ще немає.. але поняття інтерпретації карту, і все не так, насправді не рік, обороти x навантаження та ін.. але бенс? по осі Х ми маємо тиск в магістралі високого тиску, а по осі Y-кількість? вводять IQ вимірюється в мм3/str (mm3/stroke)
    ім'я карти ?: SR - Main inj. ctrl - Injector. map for small Qmain: f(Prail,Qmain)
    значення X = (2 x Eprom) -100 зсув - тиск
    значення Y = (0,002930 x eprom) - IQ
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень
    Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 15:53
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав Backgroop Visualizza Messaggio
    Чесно кажучи, не знаю, що відповідає, але це не обмежувач тиску труби..
    ? мені не ріже-й?.. діагноз я читаю більше 1.5 бар без того, що йде в recovery, як і раніше.

Про rail... дивився я на MJD8 є два голоси...
    "On threshold to recognize overpressure event " значення 1750 (eprom*2-100)
    "Off threshold to recognize overpressure event" значення 1680 (eprom*2-100)

Вони повинні бути також і в MJD6 значення, може, більше? низькі...
    Як ви думаєте, може залежати від таких instabilit? якщо ви стаєте більш 1480bar або індикатор відновлення, навіть з мод, який ти запропонував (два біта, які обмежують вас у 1450bar)
    В warm-up map повинні бути використані тільки на етапі прогріву двигуна... принаймні, буде за ім'я карти

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    у damos тим не менш, повинні сказати, якщо ? зворотне чи ні...
    форми і карту по мені...останній вигин на правій,найвищою з усіх,відповідає часу уприскування, найнижча-press rail і більш низьких кількостях? вводили....насправді час вприскування ? дуже довго..***** і в звичайну карту Tinj, де саме цієї кривої знаходиться на початку всіх інших, дивлячись на карту, завжди в 2d..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    На іншу карту, необхідно враховувати це при зміні тиску в рампі і карту:
    SR - Main inj. ctrl - Minimum main quantity: f(Prail) карта 16 x 1, де є 16 стовпців і 1 рядок
    це карта, де визначається константа мінімального вприскування палива у розмірі вартості карті множиться на значення перетворення..
    у нашому іспиту файлів карта знаходиться перед карту основного уприскування, як таких в осі X
    значення X тиск =( 2 x eprom ) -100 зміщення
    значення IQ y = постійна

y і дата від співвідношення між eprom x 0,002930

зверніть увагу, що тиском на карту доходить до межі тиску в рампі і після нуль

постійно Inj.jpg

так виникла необхідність після зміни межа тиску в рампі, подовжити час постійно після натискання межа походження, як ви можете? зверніть увагу, від прихильності ? нульовий

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    у damos тим не менш, повинні сказати, якщо ? зворотне чи ні...
    форми і карту по мені...останній вигин на правій,найвищою з усіх,відповідає часу уприскування, найнижча-press rail і більш низьких кількостях? вводили....насправді час вприскування ? дуже довго..***** і в звичайну карту Tinj, де саме цієї кривої знаходиться на початку всіх інших, дивлячись на карту, завжди в 2d..
    Від того, що я на кожному кроці ? значення IQ і останній поворот на право ? крива з максимальним IQ, то в кожному повороті, йдучи зліва направо, кожне значення ? певного тиску в магістралі rail, що по мірі збільшує...

На іншу карту, необхідно враховувати це при зміні тиску в рампі і карту:
    SR - Main inj. ctrl - Minimum main quantity: f(Prail) карта 16 x 1, де є 16 стовпців і 1 рядок
    це карта, де визначається константа мінімального вприскування палива у розмірі вартості карті множиться на значення перетворення..
    у нашому іспиту файлів карта знаходиться перед карту основного уприскування, як таких в осі X
    значення X тиск =( 2 x eprom ) -100 зміщення
    значення IQ y = постійна

y і дата від співвідношення між eprom x 0,002930

зверніть увагу, що тиском на карту доходить до межі тиску в рампі і після нуль

постійно Inj.jpg

так виникла необхідність після зміни межа тиску в рампі, подовжити час постійно після натискання межа походження, як ви можете? зверніть увагу, від прихильності ? нульовий
    Потім пу? залежати від не правити цю карту не стабільність? в rail понад 1500 бар? і навіть у тому, що в карту Main inj у нас є час до 1500 бар, а потім у стовпці 1700 я час, рівний 0,....
    Тому, якщо я роблю карту 1600 бар... прагне надати для 0 мс...
    Tinj.jpg
    Востаннє редагувалось leandro89; 24-01-2014 до 15:55

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Потім пу? залежати від не правити цю карту не стабільність? в rail понад 1500 бар? і навіть у тому, що в карту Main inj у нас є час до 1500 бар, а потім у стовпці 1700 я час, рівний 0,....
    Тому, якщо я роблю карту 1600 бар... прагне надати для 0 мс...
    Tinj.jpg
    Ідеально, йдуть змінені таймінги на карти понад ліміт тиску в рампі.. я віддаю належне і згадувалося раніше на вісь,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Я намагався зробити все моди, але продовжую отримувати фактичного тиску і злети, і падіння...

піки pressione.jpg

Я також намагався зробити мод на два біта обмежувач turbo, що ви сказали, але йде в recovery помилка тиску наддуву.
    Той же файл з цими двома біт-орі, але з бітами, що я сказав вам я, машина не переходить у recovery.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт Віра я ? дуже дивно у вашій ситуації, обмежувачі press turbo є саме ті, я їх протестовані, як gi? сказав на точки 75 до точки 70, для дизельного палива, мені було б цікаво знати, що ви змінюєте.. пошти файли mod і орі..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Повідомлення
    214
    Привіт Віра я ? дуже дивно у вашій ситуації, обмежувачі press turbo є саме ті, я їх протестовані, як gi? сказав на точки 75 до точки 70, для дизельного палива, мені було б цікаво знати, що ви змінюєте.. пошти файли mod і орі..
    Якщо не ? проблема, тебе я посилаю вам на Skype... я послав повідомлення із запитом.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Від того, що я на кожному кроці ? значення IQ і останній поворот на право ? крива з максимальним IQ, то в кожному повороті, йдучи зліва направо, кожне значення ? певного тиску в магістралі rail, що по мірі збільшує...
    я просто кажу, що для введення (наприклад, 20mm3 дизель з 800 бар rail інжектор повинен бути відкритий 100 мікросекунд(цифри навмання), якщо ecu хочете додати завжди 20mm3 на дизельне паливо, але на цей раз 1600 бар...час тримати відкритим, інжектор не пу? збільшення ne залишатися 100 uS...тому що, звичайно, більше тиску дизельного палива значить більше дизельне паливо з того ж часу відкриття форсунки....отже, час вприскування, то кількість палива, яке треба вприснути йти? у 50 мікросекунд...(всі номери)на мить prendiad наприклад картка час ін'єкції jtd з edc15 і ви побачите, що для низьких тисків і iq час вприскування ? вздовж високого тиску і високих iq, час уприскування і багато коротше...тепер всіх двигунів і систем common rail працюють точно так само....навіть якщо обробляються електронні домашні Еритрея....
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

Сторінка 34 з 111 PrimaПеред ... 2432333435364484 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •