Стр. 33 з 40 PrimaПеред ... 233132333435 ... ОстаннєUltima
Результати 321 330 394

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    prov пескара
    Повідомлення
    392
    Citazione Спочатку Написав ...Віри... Visualizza Messaggio
    я використовую bardahl xtc c60 5w40 даний
    і я прекрасно на jtdm , selenia, які я використовував раніше ? ніщо не зрівняється
    Мені здається, м'яко кажучи, мінімум bardhal і bardhal, очевидно, також добре motul
    Потужність і нічого без контролю
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    На моїй колишній Bravo JTD і на моїй нинішній Альфа JTDm я завжди використовував синтетичне масло в ЕРГ масло 5w40, яке відображає специфічні характеристики будинку, потім кожні 50\60 тис. Км мені лікування добавка, тефлон. На керівництво каже витрата масла в нормі до 400gr кожні 1000km але мені здається, р? перебільшені. Враховуючи, що між купоном і ще я іноді змушений робити rabbocchino, я завжди дивувався, до quan пу? бути нормальним.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    На моїй колишній Bravo JTD і на моїй нинішній Альфа JTDm я завжди використовував синтетичне масло в ЕРГ масло 5w40, яке відображає специфічні характеристики будинку, потім кожні 50\60 тис. Км мені лікування добавка, тефлон. На керівництво каже витрата масла в нормі до 400gr кожні 1000km але мені здається, р? перебільшені. Враховуючи, що між купоном і ще я іноді змушений робити rabbocchino, я завжди дивувався, до quan пу? бути нормальним.
    400 гр на 1000 км трохи tantini. Якщо ch? ці 1000 км є результатом годин і годин руху дуже висока. В цьому випадку ми говоримо, що може також бути зрозуміло, споживання cos? високий.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    94
    400gr багато, кожні 1000km безумовно, олія п ? хороша якість? і ? правда, що стиль водіння впливає на витрату масла

Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    Я думаю, що керівництво споглядати в будь-якому разі навіть в крайніх випадках шахи? також виліт при дуже низьких температурах, трафік, etc витрата вашого автомобіля мені здається, абсолютно нормально. Якщо ти хочеш бути пі? perfettino кожні 15 000 замість? додати можна замінити, двигун ringrazier?!
    ти мегамозок, як би зробити купонів кожні 15000 зрештою платить за себе, я знаю людей, які роблять купон кожні 30000 мораль secci турбін знищені в майстерні, я

Citazione Спочатку Написав unlocker1984 Visualizza Messaggio
    Я на 500 Abarth замість Selenia я поставив Bardahl XTR racing 39,67 10w60, ? казка навіть відомо також, що той невеликий стукіт до мінімуму ? attutido.
    Безумовно, масла, якщо вони роблять це платити, я взяв 3-літровий 80Euro, розраховуючи, що я навіть знижку.
    я на моєму grande punto abarth використання mobil 300в 10w60 з румунії, я знайшов себе погано, то ви заплатили 80 ? 3 літри ? перебільшення, враховуючи, що motul я плачу 20 за літр ?d ? іншої планети, порівняно з bardhal, що тепер ? був навчитися?
    Востаннє редагувалось leandro89; до 22-01-2014 21:30
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    Я думаю, що керівництво споглядати в будь-якому разі навіть в крайніх випадках шахи? також виліт при дуже низьких температурах, трафік, etc витрата вашого автомобіля мені здається, абсолютно нормально. Якщо ти хочеш бути пі? perfettino кожні 15 000 замість? додати можна замінити, двигун ringrazier?!
    У самому справі ? від часу, що з МНС я встановив поріг різання 15000Km, спочатку був 20000Km, що по-моєму вони вже є? багато, якщо не занадто багато.

Citazione Спочатку Написав Emanu88 Visualizza Messaggio
    400gr багато, кожні 1000km безумовно, олія п ? хороша якість? і ? правда, що стиль водіння впливає на витрату масла
    Я rabboccher? 200\300гр на вирізання, я б не fraintendessi. Може бути, хтось використовує мій масло піклується надміру . Мій виступ, як повідомляється, керівництво, машини, що, безумовно, ставить вказівки в достатку, щоб захистити себе. Якщо мені хтось йти 400gr кожні 1000Km пішов би відразу в майстерню, це буде коштувати мені більше? масла у дизель. ? ніхто не буде дисбалансів, ви робите rabbocchi або не робите?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Ніколи не робив rabocchi як на Bmw 530d, як на Audi 3.0 tdi, все вище 180 000 км, але я думаю, що це вина управління fap тому, волочильні дошки, трохи дизельного палива в кубку. Масло будемо міняти кожні 25000 км.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    94
    я nn доліва обмін безпосередньо кожні 10000км приблизно
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    Я використовую bardahl xtc c60 10w40 з sintoflon і міняти кожні 10000км на fiat 1.6 mjt та 1.3 mjt.
    У sintoflon в обмін ви ? зробили дуже багато, тому я також використовував в двигун. На наступний курс я намагаюся на збільшення вас з ceramic power liquid
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Привіт всім я використовую bardahl xtc c60 5w40 даний...рекомендую castrol assolutamete тому тільки шкоду, а просто я бачив, як з очей моїх...і х частіше я використав один раз sintoflom на двигун, а ? зробив відразу ж відчуєте x? рвалася піти не попередили краще і в prestazini, що в витрата, я чув, дуже погано в sintoflom також відмінні препарати, які радять тільки хороше масло і просто...тепер, як заміна масла в декількох я бачу, як іде, і кажу, як secome ви comparta на моторне масло
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    я з sintoflon я завжди знаходив, ну, просто не чекати чудес... в кінці-кінців ? тефлон і робить те, що може. дуже допоміг в обмін, так і bravo 1.6 mjt, що дельта-з такими ж двигунами.
    у двигун ktm 690 sm дозволило мені зробити 2к км не пити, трохи олії, що, як правило kappa тому, навіть якщо мало
    IP

Стр. 33 з 40 PrimaПеред ... 233132333435 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •