На моїй колишній Bravo JTD і на моїй нинішній Альфа JTDm я завжди використовував синтетичне масло в ЕРГ масло 5w40, яке відображає специфічні характеристики будинку, потім кожні 50\60 тис. Км мені лікування добавка, тефлон. На керівництво каже витрата масла в нормі до 400gr кожні 1000km але мені здається, р? перебільшені. Враховуючи, що між купоном і ще я іноді змушений робити rabbocchino, я завжди дивувався, до quan пу? бути нормальним.
400gr багато, кожні 1000km безумовно, олія п ? хороша якість? і ? правда, що стиль водіння впливає на витрату масла
ти мегамозок, як би зробити купонів кожні 15000 зрештою платить за себе, я знаю людей, які роблять купон кожні 30000 мораль secci турбін знищені в майстерні, я
я на моєму grande punto abarth використання mobil 300в 10w60 з румунії, я знайшов себе погано, то ви заплатили 80 ? 3 літри ? перебільшення, враховуючи, що motul я плачу 20 за літр ?d ? іншої планети, порівняно з bardhal, що тепер ? був навчитися?
Востаннє редагувалось leandro89; до 22-01-2014 21:30
У самому справі ? від часу, що з МНС я встановив поріг різання 15000Km, спочатку був 20000Km, що по-моєму вони вже є? багато, якщо не занадто багато.
Я rabboccher? 200\300гр на вирізання, я б не fraintendessi. Може бути, хтось використовує мій масло піклується надміру. Мій виступ, як повідомляється, керівництво, машини, що, безумовно, ставить вказівки в достатку, щоб захистити себе. Якщо мені хтось йти 400gr кожні 1000Km пішов би відразу в майстерню, це буде коштувати мені більше? масла у дизель. ? ніхто не буде дисбалансів, ви робите rabbocchi або не робите?
Ніколи не робив rabocchi як на Bmw 530d, як на Audi 3.0 tdi, все вище 180 000 км, але я думаю, що це вина управління fap тому, волочильні дошки, трохи дизельного палива в кубку. Масло будемо міняти кожні 25000 км.
я nn доліва обмін безпосередньо кожні 10000км приблизно
Я використовую bardahl xtc c60 10w40 з sintoflon і міняти кожні 10000км на fiat 1.6 mjt та 1.3 mjt.
У sintoflon в обмін ви ? зробили дуже багато, тому я також використовував в двигун. На наступний курс я намагаюся на збільшення вас з ceramic power liquid
Привіт всім я використовую bardahl xtc c60 5w40 даний...рекомендую castrol assolutamete тому тільки шкоду, а просто я бачив, як з очей моїх...і х частіше я використав один раз sintoflom на двигун, а ? зробив відразу ж відчуєте x? рвалася піти не попередили краще і в prestazini, що в витрата, я чув, дуже погано в sintoflom також відмінні препарати, які радять тільки хороше масло і просто...тепер, як заміна масла в декількох я бачу, як іде, і кажу, як secome ви comparta на моторне масло![]()
![]()
я з sintoflon я завжди знаходив, ну, просто не чекати чудес... в кінці-кінців ? тефлон і робить те, що може. дуже допоміг в обмін, так і bravo 1.6 mjt, що дельта-з такими ж двигунами.
у двигун ktm 690 sm дозволило мені зробити 2к км не пити, трохи олії, що, як правило kappa тому, навіть якщо мало![]()