Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 43

Обговорення: Біт dtc та індикатори

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532

Біт dtc та індикатори

Привіт всім, хлопці, я шукав в мережі трохи інформації про dtc, як виступаючі, і як їх знайти: те, що я зрозумів ? що er побачити їх просто забити номер помилки з діагностики, а потім прокрутіть вміст файлу в шістнадцятковому і тобі треба знайти номер помилки в табличній...? я хотів би зрозуміти, як подивитися файл hex? ви пу? робити з титаном?
    звичайно avr? написав багато неточностей, але якщо хтось хоче....
    заздалегідь спасибі.
    ах, якщо модератори мені дозволять в мережі я знайшов кілька документів, які стосуються ecu siemens.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    З титаном можна? див. екю в шістнадцятковому, поруч значок 2d c'? кнопка "ред hex", або, натиснувши на чоловіків? зверху на edit, а потім на шістнадцятковий. Я не знаю, якщо це було те, в якому ви riferivi. У всякому разі, я намагався переглянути unamappa в шістнадцятковому і, чесно кажучи, я зрозуміла, дуже мало. Мова ? цікаво, але для якого програма може бути корисно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    532
    ви бачили з титаном, але у мене є канали, де ви бачите по-іншому...не в двійковому....
    ? цікаво, чому? я наведу такий приклад:якщо двигун має проблеми, наприклад, компоненти, такі як egr, що не виходить і виходить, шпигун ви можете відключити виправлення в карту dtc....
    ? ? ще, щоб зрозуміти, що, як комунальні послуги? у разі, якщо....деякі програми роблять виправлення, dtc, але я не розумію як

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав ducati83 Visualizza Messaggio
    ви бачили з титаном, але у мене є канали, де ви бачите по-іншому...не в двійковому....
    ? цікаво, чому? я наведу такий приклад:якщо двигун має проблеми, наприклад, компоненти, такі як egr, що не виходить і виходить, шпигун ви можете відключити виправлення в карту dtc....
    ? ? ще, щоб зрозуміти, що, як комунальні послуги? у разі, якщо....деякі програми роблять виправлення, dtc, але я не розумію як
    Так що може бути корисно як для прикладу, що ви зробили, враховуючи, що egr це виключає майже завжди? якби маршрут навіть не йти шпигуна. Таким чином, "вимкнути", просто segnlazione. Також я дав подивитися на значення в esa і бінарний, pi? навіть не розумію, як їх інтерпретувати. Тому я припускаю, що ви riferivi на інший спосіб відображення, не те, що я тобі сказав. Ми сподіваємося, що роз'яснення-й? експерт.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Так що може бути корисно як для прикладу, що ви зробили, враховуючи, що egr це виключає майже завжди? якби маршрут навіть не йти шпигуна. Таким чином, "вимкнути", просто segnlazione. Також я дав подивитися на значення в esa і бінарний, pi? навіть не розумію, як їх інтерпретувати. Тому я припускаю, що ви riferivi на інший спосіб відображення, не те, що я тобі сказав. Ми сподіваємося, що роз'яснення-й? експерт.
    Ні, навіть якщо EGR-виключити з блоку управління, ви не можете вимкнути його контролю, тому, що? кожен раз при включенні живлення ебу завжди робить check компонентів, тому, якщо відчуваєте, що електрична частина не працює, вам у будь-якому випадку помилка, навіть якщо azzeri прямо з таблиці dtc...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Гроссето
    Повідомлення
    305
    Citazione Спочатку Написав egs Visualizza Messaggio
    Ні, навіть якщо EGR-виключити з блоку управління, ви не можете вимкнути його контролю, тому, що? кожен раз при включенні живлення ебу завжди робить check компонентів, тому, якщо відчуваєте, що електрична частина не працює, вам у будь-якому випадку помилка, навіть якщо azzeri прямо з таблиці dtc...
    Ні, якщо ви видалите dtc в карту ніяких помилок в пам'яті ne контрольна лампа mil горить.

Citazione Спочатку Написав franco75 Visualizza Messaggio
    програма їх не бере на edc16, але тільки тому деяких edc15 і де-siemens 803/4

*Gpoint виберіть файл для автомобіля, де можна змоделювати помилку, так подарую, що диспетчери були схожі,
    Програма dtc remover офіційний і до теперішнього часу працює на багатьох типах ecu, також edc16, marelli, etc...може бути, ви говорите тріщини версія, але ? старий.
    Востаннє редагувалось leandro89; до 22-01-2014 20:58

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    я там вчуся, я майже зрозумів, як працюють edc16c8, я сумую дізнатися деякі речі, про типи звіт про помилку
    як шістнадцятковий редактор, я добре з "hex workshop"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    я там вчуся, я майже зрозумів, як працюють edc16c8, я сумую дізнатися деякі речі, про типи звіт про помилку
    як шістнадцятковий редактор, я добре з "hex workshop"
    Але процес, як би? Ви тільки що отримали відмову читати карту і відкрити з допомогою редактора?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    несправності вам потрібно лише код помилки, алюмінієві блок і ви можете встановити тип помилки, а потім вирішити, якщо зробити включення MIL.
    Якщо ви згодні, ми можемо вибрати файл edc16 і працювати разом.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    несправності вам потрібно лише код помилки, алюмінієві блок і ви можете встановити тип помилки, а потім вирішити, якщо зробити включення MIL.
    Якщо ви згодні, ми можемо вибрати файл edc16 і працювати разом.
    По мені ? відмінна ідея, з практичним прикладом, безумовно, ми можемо отримати якийсь конкретний результат. Єдина проблема ? що я ще не можу scarcare вкладення? пару файлів ori edc16 їх у мене немає, тому якщо ми вибираємо тих, хто в моєму розпорядженні, я можу дати навіть я, подивимося.

Звичайно, я:

883.726 GT
    580.629 Браво
    291.777 Croma

Сторінка 1 з 5 123 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •