Я купив приблизно через рік, Grande Punto 1.3 Multijet 75cv, не ? - максимум, але, як на мене, для початку ? відмінне авто!!![]()
Я купив приблизно через рік, Grande Punto 1.3 Multijet 75cv, не ? - максимум, але, як на мене, для початку ? відмінне авто!!![]()
Без сумніву, A3.
МЕНІ часто змушені використовувати автомобілі в прокат і, звичайно, я завжди уникав категорія-пі? низький (panda/ка/Y і так далі) і, таким чином, я завжди знаходив з автомобілів тут gi? в лапках. Як особиста думка андрій на серію 3 coup? або 4 нові серії, два літра споживає нічого, і всередині автомобіля ? унікальний світ, у порівнянні з конкурентами (mb і audi). Якщо ж ваш бюджет ? обмежений, то я б зробила ставку на "браво" я ? здавалося, кращим серед міф/температура/дельта/astra
gi? від p? часу на пошук автомобіля, щоб замінити мій старий jtd? читаю тут і l? я розумію, що вибір продиктований ? дуже важко, fiat group мені подобаються двигуни? грішать підвіски і інтер'єру.. бмв мені завжди подобалися у всьому, але якщо я oriento на моделі 2008 року c'? ризик нарватися на проблеми з двигуном n47 ланцюг турбо і зчеплення... можливо найкращий компроміс ? група vag, вибравши урожай з меншими проблемами...mercedes друзям, що вони відчувають проблеми в системі упорскування з системою delphi... коли знижки? ходьби sar? змушений взяти перше, що я вважаю, враховуючи, що я не можу вирішити, n? знайти щось дуже красиво, в моєму районі..
Може бути, 147 ? р? датований порівняно з іншими, тому я расклассифицировал б Джульєтта. ? також новий Гольф або новий Леон на мою думку, заслуговують. Також залежить від бюджету, але, можливо, як і раніше, автомобілі йдуть на ps pi? дорогих.
вибачте, якщо я tagliagambe але для мене це опитування не має слюди сенсі ....... не існує "авто вчинені" в абсолютному , ні молодих, ні для молодих ........... завжди залежить від того, що один намагається.....
та я думаю, що ви легко ....
? ... не говорив про спортивні автомобілі ???краще mazda mx-5, то
![]()
Востаннє редагувалось leandro89; 15-02-2014 до 11:26