Результати 1-9 з 9

Обговорення: Презентація обряду

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Таранто
    Et
    47
    Повідомлення
    67

Презентація обряду

Привіт користувачі форуму
    Дякуємо адміністраторам, що надані права доступу до сайту.
    Я користувач з майстерні.
    У salutone всі
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 12-09-2012 в 14:28

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    привіт і ласкаво/чому? мені здається, що ви-два,то мені довелося змінити своє уявлення, чому? ви не входите в будинок ще й зробити вам рекламу за рахунок наших тому я раджу вам прочитати правила, cos? все, що ви sar? pi? зрозуміло, якщо я хочу змусити вас реклама є розділ де це можна робити, звичайно, ви повинні спочатку зв'язатися зі мною або інший адмін за дозвіл,крім того, я прошу вас, щоб завершити свою презентацію з ім'я,вік і localita' спасибі заздалегідь.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Таранто
    Et
    47
    Повідомлення
    67
    Citazione Спочатку Написав msport Visualizza Messaggio
    привіт і ласкаво/чому? мені здається, що ви-два,то мені довелося змінити своє уявлення, чому? ви не входите в будинок ще й зробити вам рекламу за рахунок наших тому я раджу вам прочитати правила, cos? все, що ви sar? pi? зрозуміло, якщо я хочу змусити вас реклама є розділ де це можна робити, звичайно, ви повинні спочатку зв'язатися зі мною або інший адмін за дозвіл,крім того, я прошу вас, щоб завершити свою презентацію з ім'я,вік і localita' спасибі заздалегідь.

Моя, проте, не було реклами? але зробити ми? мої знання,якщо корисно. А я не розумію, чому? Вона стверджує, що ми двома користувачами?
    Я не хочу, що б обміняти на когось іншого,враховуючи, що він ще не включений мій аккаунт для перегляду всіх вкладень на форумі. Скажіть, будь ласка, а якщо є проблеми, щоб спробувати вирішити їх разом. З повагою

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Таранто
    Et
    47
    Повідомлення
    67
    Крім того, я також хотів би поставити її на поточний завершення брати участь з недостатньою інформацією;знову привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di dvdtuning
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Фрозіноне
    Повідомлення
    906
    Citazione Спочатку Написав fabioefra44 Visualizza Messaggio
    Моя, проте, не було реклами? але зробити ми? мої знання,якщо корисно. А я не розумію, чому? Вона стверджує, що ми двома користувачами?
    Я не хочу, що б обміняти на когось іншого,враховуючи, що він ще не включений мій аккаунт для перегляду всіх вкладень на форумі. Скажіть, будь ласка, а якщо є проблеми, щоб спробувати вирішити їх разом. З повагою
    Ласкаво просимо..***** unque включення бачити вкладення, не ? обмеження тільки для вас, якщо читати правила, і ви зрозумієте, що вам потрібно отримати 50 повідомлень корисних активну участь у форумі, щоб переглянути всі.
    Приємного вам перебування!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав fabioefra44 Visualizza Messaggio
    привіт,тобі на ти, бо вона тут не звичайного,ну припустимо, що ваша презентація була більш, ніж реклама, має бути ясно, це я запитав, якщо ви два бачив цей нік не для чого іншого,крім того, як вам вже запропонували, я пропоную вам прочитати regolamente так ви розумієте, чому досі не подивитися вкладення,гільдії і чому ви не можете зажадати пропуск, так що нічого проти тебе,я сподіваюся, гарне продовження.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Болга
    Пров Потужність
    Повідомлення
    483
    привіт перебування добре

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    привіт, ласкаво просимо фабіо

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Привіт і ласкаво були б ви так ласкаві розказати нам, принаймні, як тебе звати ?
    Я думаю, що це хороша освіта з'явитися правильно, так що всі могли знати, хто ви.
    коли стосується "вона" тут не використовується, ми всі одна велика сім'я

Дякую
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •