Стр. 33 з 40 PrimaПеред ... 233132333435 ... ОстаннєUltima
Результати 321 330 394
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Citazione Спочатку Написав мегамозок Visualizza Messaggio
    400 гр на 1000 км трохи tantini. Якщо ch? ці 1000 км є результатом годин і годин руху дуже висока. В цьому випадку ми говоримо, що може також бути зрозуміло, споживання cos? високий.
    Я не хочу сказати, що мій споживає все те масло, було лише увагу на те, що написано на керівництві. Моя curiosit? враховуючи, що ви говорили, моторне масло ? навіть якщо rabboccate, що і як протягом життя, шляхом вирізання. Особисто мені ? довелося додати близько 200\300гр в 15000km і, певно, я міг би уникнути, якби не покажчики на бортовий комп'ютер, який кожен раз при включенні їх, а потім, коли падає одна його перевіряю.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    193
    Citazione Спочатку Написав GPoint Visualizza Messaggio
    Я не хочу сказати, що мій споживає все те масло, було лише увагу на те, що написано на керівництві. Моя curiosit? враховуючи, що ви говорили, моторне масло ? навіть якщо rabboccate, що і як протягом життя, шляхом вирізання. Особисто мені ? довелося додати близько 200\300гр в 15000km і, певно, я міг би уникнути, якби не покажчики на бортовий комп'ютер, який кожен раз при включенні їх, а потім, коли падає одна його перевіряю.
    Я думаю, що керівництво споглядати в будь-якому разі навіть в крайніх випадках шахи? також виліт при дуже низьких температурах, трафік, etc витрата вашого автомобіля мені здається, абсолютно нормально. Якщо ти хочеш бути пі? perfettino кожні 15 000 замість? додати можна замінити, двигун ringrazier
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    94
    400gr багато, кожні 1000km безумовно, олія п ? хороша якість? і ? правда, що стиль водіння впливає на витрату масла

Я думаю, що керівництво споглядати в будь-якому разі навіть в крайніх випадках шахи? також виліт при дуже низьких температурах, трафік, etc витрата вашого автомобіля мені здається, абсолютно нормально. Якщо ти хочеш бути пі? perfettino кожні 15 000 замість? додати можна замінити, двигун ringrazier?!
    ти мегамозок, як би зробити купонів кожні 15000 зрештою платить за себе, я знаю людей, які роблять купон кожні 30000 мораль secci турбін знищені в майстерні, я

Citazione Спочатку Написав unlocker1984 Visualizza Messaggio
    Я на 500 Abarth замість Selenia я поставив Bardahl XTR racing 39,67 10w60, ? казка навіть відомо також, що той невеликий стукіт до мінімуму ? attutido.
    Безумовно, масла, якщо вони роблять це платити, я взяв 3-літровий 80Euro, розраховуючи, що я навіть знижку.
    я на моєму grande punto abarth використання mobil 300в 10w60 з румунії, я знайшов себе погано, то ви заплатили 80 ? 3 літри ? перебільшення, враховуючи, що motul я плачу 20 за літр ?d ? іншої планети, порівняно з bardhal, що тепер ? був навчитися?
    Востаннє редагувалось leandro89; до 22-01-2014 21:30
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2013
    Болга
    Італія
    Повідомлення
    196
    Я думаю, що керівництво споглядати в будь-якому разі навіть в крайніх випадках шахи? також виліт при дуже низьких температурах, трафік, etc витрата вашого автомобіля мені здається, абсолютно нормально. Якщо ти хочеш бути пі? perfettino кожні 15 000 замість? додати можна замінити, двигун ringrazier?!
    У самому справі ? від часу, що з МНС я встановив поріг різання 15000Km, спочатку був 20000Km, що по-моєму вони вже є? багато, якщо не занадто багато.

Citazione Спочатку Написав Emanu88 Visualizza Messaggio
    400gr багато, кожні 1000km безумовно, олія п ? хороша якість? і ? правда, що стиль водіння впливає на витрату масла
    Я rabboccher? 200\300гр на вирізання, я б не fraintendessi. Може бути, хтось використовує мій масло піклується надміру . Мій виступ, як повідомляється, керівництво, машини, що, безумовно, ставить вказівки в достатку, щоб захистити себе. Якщо мені хтось йти 400gr кожні 1000Km пішов би відразу в майстерню, це буде коштувати мені більше? масла у дизель. ? ніхто не буде дисбалансів, ви робите rabbocchi або не робите?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Ніколи не робив rabocchi як на Bmw 530d, як на Audi 3.0 tdi, все вище 180 000 км, але я думаю, що це вина управління fap тому, волочильні дошки, трохи дизельного палива в кубку. Масло будемо міняти кожні 25000 км.
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Болга
    Frosione
    Повідомлення
    94
    я nn доліва обмін безпосередньо кожні 10000км приблизно
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Болга
    Тревильо
    Повідомлення
    74
    Я використовую bardahl xtc c60 10w40 з sintoflon і міняти кожні 10000км на fiat 1.6 mjt та 1.3 mjt.
    У sintoflon в обмін ви ? зробили дуже багато, тому я також використовував в двигун. На наступний курс я намагаюся на збільшення вас з ceramic power liquid
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Привіт всім я використовую bardahl xtc c60 5w40 даний...рекомендую castrol assolutamete тому тільки шкоду, а просто я бачив, як з очей моїх...і х частіше я використав один раз sintoflom на двигун, а ? зробив відразу ж відчуєте x? рвалася піти не попередили краще і в prestazini, що в витрата, я чув, дуже погано в sintoflom також відмінні препарати, які радять тільки хороше масло і просто...тепер, як заміна масла в декількох я бачу, як іде, і кажу, як secome ви comparta на моторне масло
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Навіть Castrol шкоду? Мені теж не дуже подобається, але навіть стверджувати, що особа, збиток
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    анкона
    Повідомлення
    166
    Дивитися франк мій друг ? пішов зіставити автомобіль з підготовленим conosciuttissimo по всій італії, я волію не робити ім'я, і я скажу вам, що там було авто маршрут x вини castrol...інший хлопець, відомий на track day сказав ке зняв оригінал ke був castrol ? прийшла вже? варення ahaah тому я не рекомендую її використовувати, настійно рекомендую...
    IP

Стр. 33 з 40 PrimaПеред ... 233132333435 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •