Сторінка 8 з 13 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima
Результати 71-80 з 123

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di baraldino
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    напис wait означає, чекає, тому радіо не буде ? ще в блок, в першу чергу, ви повинні змусити її зникнути, залишивши включеним радіо навіть на всю ніч (я ставлю на заряд батареї, тому що ви повинні залишити ключ на on), тому що кожен раз, коли ви ввели код неправильно, час очікування ? два рази, потім радіо scrivera code---- і ви можете помістити код
    ЯКЩО ВИ НЕ ВПЕВНЕНІ ВІДКРИЙ
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    8
    Ні, не ? навігація...? радіо просто монтується від Fiat! Я можу зробити фото на приладову панель...радіо не я видалив! Але зовні ви не розумієте, радіо модель, чому? ковдра з приладової панелі над написом множинний..***** і я можу mandartela?
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    По-моєму, він повинен відкрити, щоб побачити, якщо c'? пам'яті розблокувати,? cos? я не знаю.....я повинен його тут, щоб поекспериментувати...
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    8
    Тому час очікування буде повернути кожен раз, коли я вимикаю машину? Спробує?! Я думав, що час очікування було поєднуватися...дякую за допомогу! Вам з цим упоратися? знати!!
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав Гайка Visualizza Messaggio
    Тому час очікування буде повернути кожен раз, коли я вимикаю машину? Спробує?! Я думав, що час очікування було поєднуватися...дякую за допомогу! Вам з цим упоратися? знати!!
    S? скидається в тринідаді key off
    Дайте нам знати,
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Стосовно множинного..... користувач гайка сказав, що він зробив, навіть тривалі поїздки з радіо включено, тому я думаю, що ? була включена постійно, навіть протягом 5 годин...? правильно чи я помиляюся...? чому? якщо не ? cos? час обнуляється кожен раз, коли вимкнути, а частина****як говорить baraldino. ? якщо залишити радіо включеним на всю ніч в машині, вранці на наступний день не заводиться машина... ви краще розібрати і приклейте його до джерела живлення, зробити цей тест...

Де вони вийшли, зірочками, c'? написав: починаємо з нуля..
    Востаннє редагувалось leandro89; до 21-01-2014 21:05
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    9
    привіт, хлопці, не маючи, на жаль, нічого вирішити з connect nav, так? мабуть, щоб простежити, master code, необхідно мати рами машини, на якій був спочатку встановлений ( хоча я знаю, що є спосіб, щоб видалити запит з черги, але в неті я не знайшов нічого, якщо не повідомлення на форумах, хто говорив це робити), мені вдалося ексгумувати з горища радіоприймач blaupunkt завжди 147 кілька років тому на жаль, я не знаю, де закінчив code, і прошу у вас допомоги.
    мітки evinco FIAT NR 156053469 BP nr 7643301316 вам буде? вдячний за вашу допомогу
    IP

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав michelefc Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці, не маючи, на жаль, нічого вирішити з connect nav, так? мабуть, щоб простежити, master code, необхідно мати рами машини, на якій був спочатку встановлений ( хоча я знаю, що є спосіб, щоб видалити запит з черги, але в неті я не знайшов нічого, якщо не повідомлення на форумах, хто говорив це робити), мені вдалося ексгумувати з горища радіоприймач blaupunkt завжди 147 кілька років тому на жаль, я не знаю, де закінчив code, і прошу у вас допомоги.
    мітки evinco FIAT NR 156053469 BP nr 7643301316 вам буде? вдячний за вашу допомогу
    Потрібно не кількість, нанесена на корпусі 12 номерів
    IP

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Citazione Спочатку Написав baraldino Visualizza Messaggio
    Потрібно не кількість, нанесена на корпусі 12 номерів
    Правильно....
    IP

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Повідомлення
    9
    привіт і спасибі за celerit? ось воно : bp 330158349423
    користуюся вашої сумлінно, щоб запитати, якщо ви знаєте щось про моєму пості на connect nav...
    IP

Сторінка 8 з 13 PrimaПеред ... 678910 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •